Turizmciler, Ramazan Bayramı Tatilinin 9 Gün Olmasını İstedi

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Güney Ege Turistik Otelciler İşletmeler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, 4 gün olan Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılmasını istedi.

15.04.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 15.04.2019-13:41) Turizmciler, Ramazan Bayramı Tatilinin 9 Gün Olmasını İstedi

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Güney Ege Turistik Otelciler İşletmeler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, turizme ekonomik fayda sağlanması için Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması konusunda hükümete çağrı yaptı. Bülbüloğlu, "Geride bıraktığımız senelerde tatil uzatılması kararı ardından nasıl bereket yaşadığımızı herkes gördü. Görevlilerin bu meseleyi bir an önce karara bağlamalarını talep ediyoruz" dedi.

Marmarisli turizmci ve esnaf, 3- 6 Haziran tarihleri arasındaki Ramazan Bayramı tatilinin uzatılması için hükümete çağrı yaptı. TÜROFED Başkan Yardımcısı ve GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, mesele ile alakalı yaptığı açıklamada, arife gününün 3 Haziran Pazartesi günü olduğunu anımsattı. Bülbüloğlu, 6 Haziran Perşembe günü son bulan bayram tatilinin, Cuma ve hafta sonu da ilave edilerek 9 güne çıkarılmasının turizmde hareketlilik getirebileceğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal