TÜBİTAK'tan İşe Alım İlanı

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Ankara ve Kocaeli'deki çeşitli bölümlerde görevlendirmek için 15 personel alımı gerçekleştirecek.

11.12.2018-10:47 - (Son Güncelleme: 11.12.2018-10:44) TÜBİTAK'tan İşe Alım İlanı

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Ankara ve Kocaeli'deki çeşitli bölümlerde görevlendirmek için 15 personel alımı gerçekleştirecek. Resmi Gazete üzerinden bildirilenlere göre TÜBİTAK, kurumun Marmara Araştırma Merkezine bağlı Malzeme Enstitüsü, Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü, Kurumsal Gelişim Başkan Yardımcılığı ile Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine bağlı İşyeri Sağlık ve Güvenlik biriminde görevlendirilmek üzere 15 proje personeli (araştırmacı-teknisyen), uzman yardımcısı, uzman ve iş yeri hekimi işe alınacak.

Alakalı pozisyonlar için son başvuru tarihi 1 Ocak 2019. İşe alınacak personel Ankara ve Kocaeli'de görevli olacak. Başvurular için sağlanması gereken koşullar ve süreçlere ilişkin bilgi, kurumun internet sayfası ve Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarından öğrenilebilir. Başvurular, TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal