Trump’tan Tuhaf Cumhurbaşkanı Erdoğan Yorumu

Ödüllü gazeteci Bob Woodward, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump’ın Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yorumları oldukça yankı uyandırdı. Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, 'bir lider ne kadar sertse o kadar iyi anlaşıyorum' dedi.

10.09.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-12:52) Trump’tan Tuhaf Cumhurbaşkanı Erdoğan Yorumu

Watergate skandalını gün yüzüne çıkaran gazeteci Woodward’ın çıkaracağı yeni kitabında ABD Başkanı Donald Trump’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yorumlarına yer verildi.

Başkan Erdoğan için ‘sert biri’ tabirini kullanan Donald Trump'ın, ilginç değerlendirmelerine de yer verildi.

Dünyadaki haydut devletlere karşı istikrarlı bir tutum sergileyerek sert bir tavır takınan Recep Tayyip Erdoğan, bu tutumu ile Trump’ın dikkatini çekti. Yayımlanacak kitapta Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yorumları da ilgi topladı.

'ERDOĞAN ÇOK İYİ BİR SATRANÇ OYUNCUSU'

ABD medyasında yer alan haberlere göre, bir basın mensubu, Donald Trump’a; 'Erdoğan’la aranız ne kadar iyi' sorusunu yöneltti. ABD Başkanı Trump ise, 'bir lider ne kadar sertse, o kadar iyi anlaşıyorum. Anladın mı? Bir gün bunu bana açıklar mısın? ' ifadeleriyle yanıt veriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'çok iyi bir satranç oyuncusu' ifadesini kullanan Donald Trump, en iyi anlaştığı liderlerden birinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal