Trabzon'da Sel Felaketi! Mahsur Kalan 24 Kişi Kurtarıldı

Trabzon'da meydana gelen sel nedeniyle Yomra ve Sürmene ilçesinde 24 kişi mahsur kaldı. Ekipler yaptıkları çalışmalar neticesinde mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Köprübaşı'nda da heyelan oluşurken, heyelanda 1 ev yıkıldı.

09.07.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-17:49) Trabzon'da Sel Felaketi! Mahsur Kalan 24 Kişi Kurtarıldı

Trabzon'da dün öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağış ve fırtına sele neden oldu. Bazı bölgelerdeki derler taşarken, yollar ulaşıma kapandı ve mahalle yollarında da heyelan meydana geldi. Yomra ilçesindeki Kıratlı Mahallesi'nde sel nedeniyle vatandaşlar mahsur kalırken, AFAD bölgeye giderek çalışmalar yaptı. Ekipler yaptığı çalışma neticesinde 2'si yaşlı 14 kişiyi kurtardı.

Sürmene ilçesinde bulunan Karamanlar Mahallesi'nde de vatandaşlar bir evde mahsur kaldı. Heyelan tehlikesi de bulunan bölgede mahsur kalan 7'si çocuk 10 kişi AFAD ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Öte yandan Köprübaşı ilçesinde de meydana gelen heyelanda bir ev yıkıldı.

HEYELANDAN SON ANDA KURTULDULAR

Yağmurlu Mahallesi Abolu mevkiinde bulunan bir ev heyelan nedeniyle tamamen yıkıldı. O sırada evin içinde 85 yaşındaki Abdullah Uzunyakup ve gelini Muazzez Uzunyakup bulunurken, ikili son anda sesi fark ederek evden çıktı ve göçük altında kalmaktan kurtuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal