Topuklu Ayakkabısından Rahatsız Olduğu Komşusunun Fotoğraflarını Montajlayıp Mahalleye Dağıttı

Üst komşusunun evde topuklu ayakkabıyla gezmesinden rahatsız olan adam, komşusunun fotoğraflarını çıplak kadınlarla montajlayıp, üzerine de kadının numarasını yazarak mahalleye dağıttı. Şahsın 9 yıla kadar hapsi isteniyor.

20.07.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-12:12) Topuklu Ayakkabısından Rahatsız Olduğu Komşusunun Fotoğraflarını Montajlayıp Mahalleye Dağıttı

İstanbul Beşiktaş'ta Mete Ö.'nün 29 senelik üst kat komşusu Ayla Ç., söylentiye göre senelerdir evde topuklu ayakkabıyla gezip gürültü yapıyordu. Gürültüden şikâyet eden yaşlı adam, defalarca komşusunu ikaz etmesine karşın kadın topuklu ayakkabıyla evde gezmeye devam etti. Mete Ö. ise geçtiğimiz nisan ayında iğrenç bir plan yaptı.

FOTOĞRAFLARI TÜM MAHALLE GÖRDÜ

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın aktardığına göre, Ayla Ç.'nin sosyal medyada olan fotoğraflarını çıplak kadınların olduğu fotoğraflara montajlayan Mete Ö., bir de kadının cep telefon numarası ev adresini de fotoğrafın üstüne yapıştırdı. Mete Ö., fotoğrafları bina girişlerine, parklara, bahçelere bıraktı.

Ayla Ç., kendisinin olduğu fotoğrafları mahallede gördü. Fotoğrafın bastırıldığı yeri belirleyen kadın, Mete Ö.'nün bu komployu hazırladığını öğrendi. Ayla Ç.'nin şikayeti ardından Mete Ö. tutuklandı. Mete Ö., ifadesinde pişman olduğunu söyleyio, "Ağır derecede kanser hastasıyım. Yaptığımdan sebeple pişmanım. Senelerin birikimi bir anda böyle bir hataya götürdü" dedi. Mete Ö. hakkında, "özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirip, yaymak" suçundan 9 seneye dek hapis istemiyle dava açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal