TEM'de Feci Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu’nda gerçekleşen trafik kazası sonucunda ilk tespitlere göre üç kişi yaşamını yitirirken, dört kişi de yaralandı.

25.08.2020-18:05 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-18:07)

Kaza gece 00.45 sularında TEM Otoyolu Gebze bölgesi, İstanbul istikameti Gebze gişeler konumunda gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre TEM Otoyolu Gebze gişelerinde yol çalışması bölgesindeki tabelaya vuran B.Ç. hakimiyetindeki FIAT marka 34 BP 748 plakalı araç, savruldu. Kaza yapan otomobile arkadan gelen plakası öğrenilemeyen bir kamyon ve A.A. hakimiyetindeki İngiltere plakalı BMW marka araç çarptı. Gerçekleşen zincirleme kaza sonucunda araçlarda olan insanlar, kaza yerinde sıkışarak yaralandı. Etraftan kazayı gören vatandaşların ihbarıyla kaza mevkiine oldukça itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. Kaza yerine giden sağlık personelleri tarafından yapılan denetimlerde araçlarda sıkışan üç kişinin yaşamını yitirdiğini 4 kişinin de yaralandığını tespit etti.

Kısa süre içinde olay yerine giden itfaiye görevlileri tarafından yapılan müdahale sonucunda araçlardan çıkarılan araç şoförleri B.Ç. ve A.A., araçlarda olan E.Z.Ç. ve T.A.A. isimli dört yaralı, sağlık görevlilerine teslim edildi.

Araçlar içinde sıkışarak yaşamını yitiren A.Ç, G.Y. ve A.Ç.’in cansız bedenleri de itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldıktan sonra yapılan tetkiklerin ardından hastane morguna alındı.

Kaza sebebiyle bir müddet trafiğe kapanan TEM Otoyolu İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Üç kişinin de yaşamını yitirdiği dört kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal