TEM Otoyolunda Kaza: 2 Ağır Yaralı

TEM bağlantı yolunda meydana gelen kazada, hızlı bir şekilde gelen otomobil, seyir halindeki kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrilirken, otomobil ise hurdaya döndü. Kamyon şoförü itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmasından sonra sıkıştığı yerden çıkartıldı.

20.03.2020-09:47 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-12:06)

Kaza, saat 04.15 sıralarında Sancaktepe ilçesi, Samandıra mevki TEM Otoyolu bağlantısında meydana geldi. Kartal istikametine seyir halinde olan İsa Gerçek yönetimindeki 52 K 0976 plakalı kamyonete, Mert Aslan idaresindeki 34 PU 3066 plakalı otomobil hızlı bir şekilde yol alırken arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon yan yatarken, otomobil ise hurdaya döndü. Olaya şahit olan diğer sürücüler ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Otomobil sürücüsü Mert Aslan çevredeki vatandaşların yardımıyla aracından çıkartılırken, yan yatmış kamyon içindeki İsa Gerçek, kamyon içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri kamyon içinde sıkışan Gerçek'i uzun süren bi çalışmanın ardından çıkartmayı başardı. Sağlık ekipleri kamyonda sıkışan sürücüye ilk müdahale olay yerinde yaptı. Sürücü daha sonra ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

SÜRÜCÜLERİN DURUMLARI AĞIR

Diğer sürücü Aslan'ın tedavisine ise Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam edilecek. Durumlarının ağır olduğu öğrenilen iki sürücünün karıştığı trafik kazasının nasıl olduğunun belirlenmesi için polis çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal