Pendik'te 4 Katlı Binanın Balkonları Çöktü! 2 Bina Mühürlendi

Pendik'te bulunan 4 katlı bir apartmanın 3'ncü ve 4'üncü katındaki balkonlarda çökme meydana geldi. Olay sonrası binaya gelen ekipler çökmenin nedenini anlamak için inceleme başlattı. Balkonları çöken bina ve yanındaki başka bir bina mühürlendi.

20.03.2020-09:14 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-11:48)

Olay, Pendik'in Batı Mahallesi Dr. Orhan Maltepe Caddesi'nde bulunan 4 katlı bir binada meydana geldi. Binanın 3'ncü ve 4'ncü kat balkonlarında gece saatlerinde çökme meydana geldi. Mahalleli çökme sırasında oluşan gürültüye uyanırken, meydana gelen olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis ve itfaiye ekipleri, binada oturan vatandaşları tahliye ederek, çevrede güvenliği sağladı.

İNCELEME DEVAM EDİYOR

Balkonu çöken ve çökme riski bulunan başka bir bina ekipler tarafından mühürlendi. Tedbir amaçlı olarak boşaltıldığı öğrenilen apartmandaki vatandaşların bazıları yakınlarının yanına giderken, bazıları da belediye ekipleri tarafından otele yerleştirildi. İtfaiye ve belediye ekiplerinin binalardaki incelemeleri devam ediyor. Binaların yıkılıp yıkılmayacağına yapılan incelemenin tamamlanmasıyla karar verilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal