TEM Otoyolu'nda Bir Tekstil İşçisi Parça Parça Bulundu

TEM Otoyolu Büyükçekmece güzergahında 8 poşet içinde bir kişiye ait olduğu belirlenen ceset parçaları bulundu. Bahsi geçen cansız bedenin Süleyman Akbaba adlı bir tekstil işçisine ait olduğu tespit edildi.

15.07.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-17:32) TEM Otoyolu'nda Bir Tekstil İşçisi Parça Parça Bulundu

TEM Otoyolu Büyükçekmece güzergahında yol kenarında ele geçirilen ceset parçaları, poşetlenmiş halde bulundu. Bahsi geçen cesedin Esenyurt'ta kendinden 5 gündür haber alınamayan 48 yaşındaki Süleyman Akbaba'ya ait olduğu anlaşıldı.

TEM Otoyolu Ankara İstikameti Karaağaç bölgesinde görevli olan temizlik işçileri, poşetler içinde ceset parçaları buldu. Durumun haber verilmesiyle bölgeye intikal eden polis ekipleri, birden fazla poşet içinde aynı kişiye ait olduğu belirlenen ceset parçaları üzerinde inceleme başlattı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedin bir tekstil işçisine ait olduğu anlaşıldı.

8 AYRI POŞETTE BİR CANSIZ BEDEN
Parçalara ayrıldıktan sonra 8 ayrı poşete konulan cesedin 48 yaşındaki tekstil işçisi Süleyman Akbaba'ya ait olduğu öğrenildi. Esenyurt'ta ikamet eden ve 5 gündür kayıp olan Akbaba'nın eşi Birsen Akbaba'nın kocasının cesedini teşhis etti.

Kimliği anlaşılan maktülün neden öldürüldüğüne dair  İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Kayıp Şahıslar büro Amirliği ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal