Taksim'de Bir Oteldeki 2 İranlı 8. Kattan Atladı! Biri Öldü Diğeri Ağır Yaralandı

İstanbul Taksim'de bir otelde İran asıllı 2 Alman vatandaşı 8. kattan atlayarak intihar etti. Tartıştıkları iddia edilen kişilerden erkek olan hayatını kaybederken, kadın ise ağır yaralandı.

14.03.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 14.03.2019-09:09) Taksim'de Bir Oteldeki 2 İranlı 8. Kattan Atladı! Biri Öldü Diğeri Ağır Yaralandı

Taksim'de bir otelde ikamet eden İran kökenli Alman vatandaşı iki kişi, 8'inci kattaki odalarından aşağı atladı. Atlamadan önce odada tartıştıkları öne sürülen turistlerden Dr. Tatai isimli erkek yaşamını yitirirken, Nasım Mahal isimli kadın ağır yaralandı.

Olay, Taksim Meydanı'ndaki bir otelin 8'inci katında saat 18.00 sularında oldu. Söylentiye göre, Nasım Mahal (29) ismindeki kadın ile Dr. Tatai (27) isimli erkek, kaldıkları odada şimdilik tespit edilemeyen bir sebeple tartıştı. Tartışma esnasında Mahal, pencereyi açtıktan sonra, kendini aşağı attı.

BİRİ ÖLDÜ, BİRİ AĞIR YARALANDI

Arkadaşının atladığını fark eden, Dr. Tatai de arkasından aşağı atladı. İki arkadaş, peş peşe, otelin arka tarafındaki boşluğa düştü. Dr. Tatai olay yerinde yaşamını yitirirken, Nasım Mahal, ağır biçimde yaralandı.

Otel personelinin bildirmesi ardından olay yerine sağlık ve polis birimleri gönderildi. Nasım Mahal, ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Mahal'in hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

OTELE YENİ GİRİŞ YAPTIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerin sonrasında, Dr. Tatai'nin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Otele, dün gece giriş yaptıkları tespit edilen Nasım Mahal ile Dr. Tatai'nin İran uyruklu Alman vatandaşı oldukları bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal