Taksicilerden Sert Açıklama: Hepsi Vatan Haini

İstanbul Taksiciler Birliği Başkanı İrfan Öztürk, "UBER kullananlar vatan hainidir" dedi.

12.04.2018-22:51 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-22:45) Taksicilerden Sert Açıklama: Hepsi Vatan Haini

UBER-sarı taksi gerilimi tüm şiddetiyle devam ederken taksici cephesinden yine önemli açıklamalar geldi.

Gazete Damga'dan Ufuk Çoban'ın sorularını cevaplandıran İstanbul Taksiciler Birliği Başkanı İrfan Öztürk, çok önemli açıklamalarda bulundu.

"TÜM TABULAR YIKILACAK"

Taksilerin toplu taşıma aracı olmadığını söyleyen Öztürk, "Yöneticiler bunu anlamıyor. Biz UKOME'de temsil edilelim. Valilik, belediye başkanlığı, emniyet müdürlüğü, jandarma, oda. 5'i bir araya gelir karar alır, uygular. DDY, Sahil Güvenlik, Jandarma Komutanlığı, Emlak Müdürlüğü, Harita Müdürlüğü… Taksi ile ilgili 1 kurum var. Tüm tabular yıkılacak. Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'nde taksi birimi açılacak. Bu taksi biriminde İstanbul Taksiciler Odası'nın göndereceği personel çalışacak" diye konuştu.

"TAKSİCİ NE YAPSIN"

Öztürk, İstanbul'un en büyük sıkıntılarından birinin trafik olduğunu söyleyerek, "Peki benim bu taksici kardeşim ne yapsın? Benim yolcuyu alacak iki şeritli bir yolda üçüncü şeridim var mı? Yok" dedi.

"UBER, PKK, DEAŞ DEMEKTİR"

Uber'in 3. Havalimanı'na talip olduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu belirten Öztürk, "Durakların bir sahibi var, para saymış ama kurala uymak sorundu. Durak sahibi UKOME kararına uymak mecburiyetinde. Ulaştırma Bakanlığı'nın ve İBB'nin kararlarına uymak zorundasınız. Otogar 25 seneliğine kiralanmıştı. Hangi kurala uyuluyor orada. Yine Ulaştırma Bakanlığı ve İBB'nin kurallarına uymak mecburiyetindesiniz. UBER eşittir PKK'dır, DEAŞ'tır, açıkça teröristtir" ifadesini kullandı.

Uber, San Francisco'da kurulmuş bugün benim askerime kurşun sıkan Afrin'de askeri şehit eden hainlerin ürediği yerdir. Uber'e binen de kullananda vatan hainidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal