Suudlu Gazeteci Kaşıkçı'nın Enteresan Bağlantıları!

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ilginç ilişkiler ağı ortaya çıktı.

11.10.2018-09:26 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-09:13) Suudlu Gazeteci Kaşıkçı'nın Enteresan Bağlantıları!

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı dünya basınında oldukça fazla yer alan konulardan biri haline geldi. Kaşıkcı hakkında bir neticeye ulaşılamaması olayın gizemini daha da arttırdı.

suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı olayına ilişkin Twitter'ın Wake Up Attack hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan paylaşımda;

'Cemal Kaşıkçı’nın ilginç ilişkiler ağı:
- Ünlü silah ‘tüccarı’ Adnan Kaşıkçı'nın yeğeni.
- Adnan Kaşıkçı'nın kız kardeşi Samira Kaşıkçı, Prenses Diana ile birlikte ölen Dodi el Fayed'in annesi
- Adnan Kaşıkçı'nın yeğeni Hasan Kaşıkçı Reina saldırısından sağ kurtulanlardan biri' ifadeleri yer aldı.

İşte o paylaşım;

BİLİNMEYEN AKRABALARI

Cemal Kaşıkçı, evlilik işlemleri için gittiği Suudi Arabistan Başkonsoluğundan bir daha çıkamadı. 2 Ekim'in ardından Kaşıkçı'dan haber alınamazken, Kaşıkçı'nın dayısı Adnan Kaşıkçı'nın uluslararası silah kaçakçısı olduğu bildirildi. Öte taraftan Kaşıkçı'nın yeğeni El Fayed'te Diana ile birlikte suikaste kurban gitmişti.

KAŞIKÇI'NIN YEĞENİ EL FAYED, DIANA İLE BİRLİKTE SUİKASTA UĞRADI

Kaşıkçı'nın yeğeni Dodi El Fayed, Lady Diana ile beraber suikaste kurban gitmişti. Paparazilerden kaçmak isteyen alkollü şoför, yolu karıştırdı ve süratle bir tünele girerken kaza yaptı. Kazada Diana, Dodi ve şoför yaşamlarını yitirdi. Kazadan canlı çıkan Diana'nın koruması ise, kazanın ardından tanık koruma programı ile gizlenecek ve ondan da bir daha haber alınamadı.

DOLAR MİLYARDERİNİN YEĞENİ

Öldürülen Cemal Kaşıkçı, Arabistanlı dolar milyarderi Adnan Kaşıkçı'nın yeğeniydi. Yatları, katları ve aşkları ile dünya sosyetesinin önde gelen isimlerindendi. Fakat Adnan Kaşıkçı'nın 82 senelik yaşamı Londra'da bitti. Kaşıkçı, geride bol paralı ve hikayeli bir geçmiş bırakıp yaşama veda etti. Kaşıkçı, Mekke'de varlıklı bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Aşkları evlilikleri ve eski eşine verdiği 894 milyon dolarlık nafaka ile kayıtlara geçti.

ULUSLARARASI SİLAH KAÇAKÇISI

Babası Suud Kralı'nın saray doktoruydu. 17 yaşında ABD'de Kaliforniya Devlet Üniversitesi'ne girdi. Sonrasında Stanford Üniversitesi'ne girdi. 1950'lilerde Suudi Arabistan'da Amerikan ve İngiliz otomobil şirketinin temsilciliğini yaptı. 1961'de 25 yaşına geldiğinde Süreyya ile evlendi. 5 çocuğu oldu. Bu esnada silah sektörüne geçiş yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal