Suriyeliler Devletten Maaş Alıyor Mu?

Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz, Türkiye'dek yaşayan Suriyelilerle alakalı önemli açıklamalar yaptı. Ayaz, Suriyelilerin devletten maaş aldıkları, TOKİ'den bedava ev verildiği ve sınavsız üniversiteye girdikleri iddialarını yalanladı.

22.11.2018-10:42 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-10:34) Suriyeliler Devletten Maaş Alıyor Mu?

Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz, Türkiye'deki Suriyelilerle alakalı olarak önemli açıklamalar yaptı. Gündemdeki iddiaları değerlendiren Ayaz, şunları ifade etti:

"Suriyelilerin suç oranlarının fazla olduğu, devletten maaş aldıkları, TOKİ'den bedava ev verildiği, Suriyeli öğrencilerin üniversiteye sınavsız girdikleri bilgileri doğru değil.

'SUÇ ORANLARI DÜŞÜK'

Suriyelilerin tamamının suçlu, hepsinin tacizci olması gibi bir hal kesinlikle söz hususu değil. Suç oranları düşük. Bunların bir bölümü de kendi içlerinde olan olaylar.

KAÇ BİN SURİYELİ ÜLKESİNE DÖNDÜ?

Fırat Kalkanı Harekatı'nın başlangıcından beri 281 binden fazla Suriyeli ülkesine gitti. Gidişler sürüyor. Yılbaşından bu güne 51 binden fazla düzensiz göçmeni ülkelerine sevk ettik. Bunların 26 binden fazlası da Afganlardan meydana geliyor. Önümüzdeki dönemde de düzensiz göçle mücadele ve bunun önlenmesi için her türlü önlemi almaya ilgili kolluk birimlerimizle devam edeceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal