Süleyman Soylu'dan Flaş Darbe Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CNN Türk ekranlarında çok önemli açıklamalar yaptı. FETÖ'nün ülkede halen hücreleri olduğunu söyleyen Soylu, "Yeni darbe ve yeni suikast planları var" dedi.

09.06.2018-11:07 - (Son Güncelleme: 09.06.2018-11:19)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk yayınında Hakan Çelik'in sorularını cevapladı. Soylu canlı yayında yeni bir suikast ve yeni bir darbe girişimi planı olduğunu duyurdu. Bakan Soylu, "FETÖ, sübliminal mesajlarla darbe çağrısı yapmayı sürdürüyor. Ülke içinde tehdit meydana getirebilecek FETÖ hücreleri var" açıklamasını yaptı. Kandil'e dönük gerçekleştirilen terör operasyonlarından da bahseden Soylu, "İstediğimiz zaman Kandil'i ele geçirebiliriz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nın yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

PKK ile mücadele hususunda çok iyi bir entegrasyon oluştu. Hem Emniyet hem MİT hem de diğer istihbaratları dahil ediyorum buna. MİT ve TSK üyeleri içinde yoğun bir yardım var. Terörle mücadele hususunda başarının bir sebebi de teknolojik gelişme. Şimdi kendi imalatımızla İHA'lar, SİHA'lar zırhlı araçlar... Çözemediğimiz tek problem var. El yapımı patlayıcılar. Bunu dünya da aşamadı. Sayın Cumhurbaşkanımız ortaya bir konsept koymuş. Mücadele politikamız değişti. Terörü kaynağında bitirmek. Önleyici istihbarat da çok mühim. Lazım olan müdahaleyi hemen yapıyoruz. Bu orada mücadele eden personelimize de moral sağlıyor.

"YENİ BİR DARBE YENİ SUİKAST PLANLARI VAR"

Yeni bir darbe, yeni suikast planları var. Ancak buna güçleri yok. Özellikle Balkanlar'da çok etkililer. Özellikle dışarda da lojistik tarafını çözmeye uğraşıyorlar. Avrupa'nın bir bölümünde bunları kabul etmiş halde. Darbe de dahil bütün bunları kendi içlerinde düşünüyorlar. Her hafta terör örgütü başı subminal mesajlarla kendi örgütünü ayakta tutmak amaçlı mesajlar yayınlıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal