Stokçuluk Yapanlara Erdoğan Sert Çıktı: Gereğini Yaparız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan stokçuluk yapanlara sert çıktı. Erdoğan, "Eğer stokçular tespit edilirse kimse kusura kalmasın biz de gereğini devletin, kanunların bize verdiği vazife nedeniyle adımımızı atar gereğini yaparız. " dedi.

02.10.2018-12:53 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-12:27) Stokçuluk Yapanlara Erdoğan Sert Çıktı: Gereğini Yaparız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"Yeni sistemde yürütme ile yasamanın kesin bir biçimde birbirinden ayrılmasıyla sizler esas vazifelerinize çok daha fazla vakir ayırma fırsatı bulacaksınız. Bütçe görüşmeleri başlamadan önce ele almamız lazım olan işler var. 100 günlük icraat programı ile alakalı düzenlemeler var. Bu çerçevede 414 kanun maddesinin değişmesi lazım. Yeni yönetim sistemiyle kanunlarda gerçekleştirilmesi lazım olan güncellemeler var. Bu çerçevede de 275 güncelleme var. Bunlar aciliyet arz ediyor.

STOKÇU TEPKİSİ:KİMSE KUSURA BAKMASIN GEREĞİNİ YAPARIZ

Yeni yönetim sistemine göre düzenlediğimiz ilk bütçeyi 2 hafta sonra Meclis'e yolluyoruz. Yeni bütçeyle ekonomimizi faiz-kur-enflasyon şer üçgeninden kurtararak tekrar ülkemizi büyümeye kavuşturmaya niyetliyiz. Bu dalgalanma dönemini yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Sabırlı olacağız, fakat stoklara ve stokçulara da fırsat vermeyeceğiz. Eğer stokçular tespit edilirse kimse kusura kalmasın biz de gereğini devletin, kanunların bize verdiği vazife nedeniyle adımımızı atar gereğini yaparız. Faiz-kur-enflasyon saldırısına en iyi yanıtı işlerimize dört kolla sarılarak verebiliriz. Hamd olsun ihracatta büyük bir rekor kırdık. Yürütme ve yasama organları olarak ortaya koyacağımız kararlılıkla bunların üzerinden geleceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal