Stantta Kavga Çıktı! CHP'liler, CHP'li Başörtülü Kadını Yalancılık Suçladı

CHP'li başörtülü bir kadın, CHP standını ziyaret etmek isterken stanttaki CHP’li görevliler tarafından yalan söylemekle itham edildi.

17.06.2018-15:46 - (Son Güncelleme: 17.06.2018-15:48)

Sosyal medya üzerinden yayınlanan video günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Nerede çekildiği bilenmeyen videoda başörtülü bir kadının, CHP standında partililer ile görüştüğü ve görüşme esnasında da kadına "başörtülü olduğu için" CHP'li olamayacağı ve kendisinin yalan söylediği söyleniyor.

Bu söylemin üzerine sinirlenen başörtülü kadın Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olduğunu ispatlamaya çalışırken adeta öfke nöbeti geçirdi.

YALANCI MUAMELESİ YAPTILAR

Başörtülü kadın CHP’ye üye olduğunu ifade etse de stantta bulunan CHP’li görevliler bu duruma inanmadı, üstüne üstlük kadının kanıtlama teşebbüslerine rağmen başörtülü kadın CHP'li olduğuna partilileri inandırama ve şiddet ile savuşturulmaya çalışıldı. Bu duruma daha fazla öfkelenen kadın çevredeki partililer ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldıysa da başarılı olunamadı.

TEPKİ GÖSTERİLDİ

CHP seçim standında meydana olayın görüntüleri sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Videoda her kesimden tepki gösterilirken, "Türkiye'nin birleştirici gücü" şiarıyla yola çıkan CHP'ye "başörtüyü seçim malzemesi olarak kullanıyorlar" yorumları getirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal