Sosyal Medyadan Tanıştığı Pilotun Tecavüzüne Uğradı

İstanbul'da sosyal medya üzerinden tanıştığı pilotun evine giden genç kız kabus yaşadı. Pilotun evine giden genç kız, tecavüze uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu.

14.10.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 14.10.2020-16:27) Sosyal Medyadan Tanıştığı Pilotun Tecavüzüne Uğradı

İstanbul Sarıyer'de meydana gelen olayda pilot Hasan G., tanışmak için sosyal medya üzerinden Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği okuyan Reyhan C.'ye mesaj attı. Genç kızın arkadaşlık teklifini kabul etmesiyle ikili bir süre Instagram üzerinden konuşmayı sürdürdükten sonra Whatsapp üzerinden konuşmaya devam ettiler. 

EVİNE DAVET ETTİ

Hasan G., genç kadını eğlence mekanına davet etti. Reyhan C.'ninb teklifi kabul etmesiyle genç kız ve pilot Şişli'de bir eğlence mekanında buluştu. İddiaya göre Hasan G., alkol almak istemeyen genç kıza alkol alması için ısrar etti. İkili sabaha karşı eğlence mekanından ayrılırken Hasan G. genç kızı evine davet etti.

"BAKİRE OLDUĞUNU BİLİYORUM, ZARAR VERMEM"

İddiaya göre Hasan G., genç kıza "Benim evime gidelim ben sana zarar vermem. Ben bir babayım bana güvenebilirsin, Çocuğumu getirecekler böylelikle onunla da tanışmış olursun" diyerek ikna etti. Reyhan G., genç pilota güvenerek evine gitti.

İSTİSMARDA BULUNUP KAPIYA ATTI

Eve girdiklerinde kapıyı kilitleyen Hasan G., genç kıza yaklaşarak öpmeye başladı. Alkollü olan genç pilot genç kızın kendisine karşı koyması sonucu önce darp etti ardından istismarda bulundu. 23 yaşındaki öğrenci korkudan ne yapacağını bilemeyip sabaha kadar pilotun evinde kaldı. Genç pilot uyandığında ise genç kıza tekrar istismarda bulundu ve kapının önüne attı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Genç kız daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Kıyafetlerini DNA örnekleri için savcılığa teslim eden kadının şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. İfadesine başvurulan Hasan G. ise genç kızla sosyal medya üzerinden tanıştığını, mekanda alkol aldıklarını ve genç kadının isteğiyle eve gittiklerini iddia etti.

KIYAFETLERDE DNA TESPİT EDİLDİ

DNA incelemesi için gönderilen kıyafetlerde DNA'sı bulunan pilot, birlikteliğin iki tarafın isteğiyle gerçekleştiğini söyledi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Savcılık, Hasan G. hakkında 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma', 'Nitelikli Cinsel Saldırı' ve 'Hakaret' suçlarından iddianame düzenledi.

21 YIL HAPİS İSTEMİ

İddianamede Reyhan C.'nin buluştuğu Hasan G. ile alkol aldıktan sonra eve gittikleri, burada genç kızın istememesine rağmen cinsel saldırıya maruz kaldığı, sinkaf içerikli hakaretlerde bulunduğu belirtildi. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak olan Hasan G.'nin 21 yıla kadar hapsi isteniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal