Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Son Dakika: Ankara'da Bir Kişi Sel Sularına Kapıldı

Ankara Mamak'ta bir anda bastıran sağanak yağışın ardından sel felaketi yaşandı. Caddeleri su basarken bir vatandaş sele kapıldı.

05.05.2018-14:06 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-14:31)

Ankara Mamak'ta sağanak yağış sele neden oldu.

Mamak Neşet Ertaş Caddesi'nde aniden bastıran sağanak yağış sonucunda sel suları önüne araçları katarak sürükledi. Bu sırada caddede bulunan bir kişi de sele kapıldığı görüldü. Çok sayıda iş yerini su basarken olaylar cep telefonu ile kaydedildi.

CEP TELEFONU İLE ÇEKTİ

Yaşanan korku dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ankara Mamak’ta bir anda bastıran sağanak yağış sel çıkmasına neden oldu. Bir kişi sele kapıldı, sel suları önüne araçları katarak sürüklediği kaydedildi.

ANKARA FELAKETİ YAŞADI... BİR KİŞİ SELE KAPILDI

Başkent Ankara’da öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağışı kısa sürede sele dönüştü

Ankara Mamak Neşet Ertaş Caddesi’nde aniden bastıran sağanak yağış sonrasında çıkan sel suları önüne araçları katarak sürükledi. Bu sırada caddede bulunan bir kişi de sele kapıldı. Çok sayıda iş yerini su bastı.

Boğaziçi Mahallesi Mamak Köprü altında su baskını sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildiği bildirildi.

 

6 KİŞİ YARALANDI

Caddede bulunan bir kişinin sele kapılması da korkuya neden olurken sel sebebiyle Mamak'ta Neşet Ertaş Caddesi'nde bulunan 6 kişi yaralandığı bilgisi geldi.

ANKARA BELEDİYE BAŞKANI TUNA: YAŞANMAMIŞ BİR FELAKET MEYDANA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna sel baskınına ilişkin bir açıklama yaptı, "Bugüne kadar yaşanmamış bir felaket meydana geldi, can kaybı yok, 6 yaralımızın durumu iyi" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;