Son Başbakanın En ‘Baba’ Görüntüsü! Gözyaşlarını Tutamadı

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar etmek isteyen vatandaşı görünce konvoyu durdurdu. Yıldırım, vatandaşı intihardan vazgeçirdi ve gözyaşlarına da hakim olamadı.

08.07.2018-18:03 - (Son Güncelleme: 08.07.2018-18:18)

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, dün akşam saatlerinde intihar teşebbüsü yaşandı. O esnada Tuzla’daki evinden çıkan son Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa Yakası’na geçiyordu. İntihar teşebbüsünü gören Yıldırım, araç konvoyunu durdurarak köprüden atlamak isteyen şahsın yanına gitti. Karşısında Başbakan Binali Yıldırım’ı gören T.T isimli şahıs, intihar etmekten vazgeçti.

Binali Yıldırım, korumalarının yardımıyla korkuluklardan alınan vatandaşı teselli etmeye çalıştı ve kendi elleriyle su içirdi. “Hadi gel beraber gidelim” diyerek elinden tuttuğu kişiyi makam aracına götürdü ve araçta yanına oturttu. Başbakan Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un kızının nikah törenine T.T ile beraber katıldı.

“HER ŞEY GÜZEL OLACAK CANINI SIKMA!”

Makam arabasında başlayan muhabbet, düğünün yapıldığı salonda da sürdü. Başbakan Yıldırım, “Bir daha böyle şeyler aklına getirme? Hiçbir şey insanın hayatına son vermek için sebep olamaz. Herkesin bunalıma girdiği günler olmuştur. Böyle bir durumda yapılması gereken şey; Allah’a sığınmak ve sabretmek. Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır, her darlığın sonunda bir ferahlık vardır. Cenab-ı Hak’tan asla umudumuzu kesmememiz lazım. Allah nasip etti; seninle böyle karşılaşmamızı vesile etti ve işi tatlıya bağladık. Bundan sonra her şey daha güzel olacak, canını sıkma” diyerek intihar teşebbüsünde bulunan vatandaşa öğüt verdi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın intihar etmekten vazgeçirdiği 40 yaşındaki T.T’nin kardeşleri ile yaşadığı ailevi sorunlar sebebiyle bunalıma girdiği ve bu sebeple canına kıymak istediği iddia edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal