Sokak Yasakları Kalkacak Mı? Kabine Bugün Toplanıyor

Coronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları sokağa çıkmak yasaklanırken, bu yasağın bayram sonuna kadar geçerli olacağı belirtilmişti. Bugün toplanacak olan kabinenin en önemli gündem maddelerinden biri de sokak yasakları olacak.

28.05.2020-10:49 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-10:40) Sokak Yasakları Kalkacak Mı? Kabine Bugün Toplanıyor

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülürken, etkisini artırmasıyla birlikte önemli tedbirler alındı. Bunlardan biri de hafta sonu sokağa çıkma yasağı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın sonuna kadar bu yasakların devam edeceğini belirtirken, bayramdan sonra alınacak karar ise merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında video konferans aracılığı ile bir araya gelecek olan kabinenin ana gündem maddelerinden biri de bu olacak. Hafta sonları sürdürülen sokağa çıkma kısıtlaması ile 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için getirilen kısıtlamanın devam edip etmeyeceği ve seyahat yasakları gibi bir çok başlıkla ilgili karar alınması bekleniyor. 

Alınacak olan kararda ise yine günlük coronavirüs verileri etkili olacak. Erdoğan, toplantının ardından basın toplantısı yapacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal