Şırınga Çikolata Nedir ? Şırınga Çikolata Tehlikeli mi ?

İlkokul öğrencisi 7 Yaşındaki Mert Yağız Köksal kantinden aldığı şırınga çikolatayı yediği esnada nefes alamayarak fenalaştı ve hayatını kaybetti. Köksal için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Birçok kişi şırınga çikolatanın ne olduğunu araştırıyor. Peki, Şırınga çikolata nedir?

12.12.2019-16:26 - (Son Güncelleme: 12.12.2019-16:39) Şırınga Çikolata Nedir ? Şırınga Çikolata Tehlikeli mi ?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara'nın Keçiören ilçesinde ilkokul öğrencisi 7 yaşında ki Mert Yağız Köksal'ın, şırınga şeklinde ki çikolatayı yerken nefesinin kesilmesi sonucunda yaşamını yitirmesinin ardından konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Adli soruşturma devam ederken, birçok kişide şırınga çikolatanın ne anlama geldiğini merakla araştırıyor. Peki, Şırınga çikolata nedir? Tehlikeli midir? Detayları haberde bulabilirsiniz...

ŞIRINGA ÇİKOLATA NEDİR?

Savcılığın "şırınga şeklindeki oyuncak sıvı çikolata" diyerek tanımladığı şırınga çikolata, bir çeşit atıştırmalık olarak market ve kantin raflarında satılıyor.

Öğrencinin şırınga çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ifade ediliyor. Net bir marka bilgisi olmamakla birlikte Şırınga Çikolata'yı birçok marka üretmektedir.

Şırınga çikolata çeşitli marketlerde satılmaktadır. Aynı zamanda Şırınga çikolatanın özellikle okul kantininde satıldığı belirtiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal