Şehit Eren Bülbül'ü Vefat Yıl Dönümünde Annesi Anlattı

Trabzon'da teröristlerin hain saldırısında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül, ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Anne Ayşe Bülbül, “Acım hiç dinmiyor. Eren’siz bayramlarım buruk geçiyor. Çok acı benim için." dedi.

11.08.2019-18:18 - (Son Güncelleme: 11.08.2019-18:19)

Trabzon'da teröristlerin hain saldırısında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül, ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı. 

ANNE BÜLBÜL VE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI   

Bülbül’ün, ilçeye bağlı Köprüyanı Mahallesi’nde bulunan mezarı başındaki anma programına annesi Ayşe Bülbül ve kardeşleri ile Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Maçka Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Adıgüzel, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

ANNESİ EREN BÜLBÜL'Ü ANLATTI  

Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, evladı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"EREN DELİKANLIYDI"   

"Benim yavrum buralarda çok çileli günler geçirdi.  Eren'e babası bir okul penyesi aldı. O okul penyesi, bir atleti ve bir pantolonu var bende. Başka bir şeyi yoktu zaten. Bir de ayaklarında bir çift kara lastik. Şimdi müzeye koydular onu. Eren delikanlıydı." 

"BABASI ÖLÜNCE BEN SANA BAKARIM ANNE DEDİ"   

"Babaları öldüğü zaman ben ağlıyordum, o ağlama anne diyordu. Ben seni yollar üstünde bırakmam, diyordu. Dedim ki 'Oğlum evlensen hanımın beni kabul edecek mi?', 'Anne sana bakmak için evlenmem' dedi bana." 

"NE İŞ BULSA ÇALIŞIR, GEÇİMİMİZİ SAĞLARDI"   

"Yazın bu sıcak günlerde günde 20 liraya çalıştı. Kim isterse giderdi çalışmaya. Çayır kesmekte, araba yüklemede, ormanda odun yapmakta ne iş olursa yapardı. Bizim geçimimizi Eren sağlardı." 

"BEN YAVRUMUN ÇEKTİĞİ ÇİLEYE ÜZÜLÜYORUM"   

"Ben yavrumun öldüğüne, şehit olduğuna üzülmüyorum. Ben yavrumun buralarda çektiği çileye üzülüyorum." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal