Şehit Askerler Kimseye Zarar Vermemek İçin Çaba Harcamış!

İstanbul Sancaktepe'de 4 askerimizin şehit olduğu helikopter kazası ile alakalı açıklamalar yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, acı detayı paylaştı. Akar, personelin kimseye zarar vermemek için yoğun çaba harcadığını söyledi.

26.11.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-13:31)

İstanbul Sancaktepe'de 4 askerimizin şehit düştüğü helikopter kazası ile alakalı olay yerinde incelemeler yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "11.02'de helikopterle irtibat kesildi. Personelimiz şu anda bilemediğimiz bir nedenden sebeple acil iniş yapmıştır. Kimseye zarar vermemek için uğraş sarfetmişler. Hem adli hem idari soruşturma devam etmekte" sözlerini kullandı.

BAKAN AKAR İNCELEMELERDE BULUNDU

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, eğitim uçuşu esnasında askeri helikopterin düştüğü Samandıra'ya hareket etti. Bakan Akar ve Vali Yerlikaya olay yerinde incelemeler gerçekleştirdi.

Akar yaptığı açıklamada, "Helikopterde 2 subay 2 astsubay ve 1 uzman çavuş vardı. 11.02'de helikopterle irtibat kesildi. Ardından bu kaza oldu. Kaza ardından 2 subayımız ve 2 astsubayımız şehit düştü. Uzman çavuşumuz şu anda ameliyathanede. Personelimiz şu anda tespit edemediğimiz bir nedenden sebeple acil iniş yapmıştır. Kimseye zarar vermemek için uğraş sarfetmişlerdir. Hem adli hem idari soruşturma devam etmekte" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal