Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu Bir İlki Gerçekleştirdi

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu Türkiye tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Karamollaoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden e-miting yaptı.

24.05.2018-23:40 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-23:27) Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu Bir İlki Gerçekleştirdi

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de bir ilki yaptı. Karamollaoğlu; YouTube, Twitter, Facebook, İnstagram gibi sosyal medya platformları üstünden e-miting gerçekleştirdi. Karamollaoğlu, “Medya Padişahınsa sosyal medya bizimdir” açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı, “Türkiye'de yatırımı yapmak istiyorsak güven ortamı tesis etmemiz gerek. Fakat Hükümet kutuplaştırmakta ısrar ediyor. Bizim ise Kürt, Türk ile ilerici ve gerici bütün insanları kucaklayacak hoşgörümüz var. İlk olarak barış ortamı meydana getirilecek ardından  yatırımlar yapılacak.” dedi.

“ARTIK SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELEMİYORLAR”

Dolardaki artışı gideremeyen hükümetin ayakta durmasının zor olduğuna değinen Karamollaoğlu, “Hükümet acı reçete öncesi bol keseden atmaya başladı. Dünya tarihinde günümüzdeki iktidar benzeri bir iktidar olmadı. ‘Aldatıldık kandırıldık' diyorlar. Ancak yetti artık. Türkiye'nin geleceği ile partinin geleceği aynı şey gibi görülüyor. Baskın seçimin sebebini bize açıklıyor. Hükümet 15 senedir yaptıkları artık problemlerin üstesinden gelemiyor. Dolardaki artış başka alanlara da sıçrayabilir. Hükümetin bu vaziyet karşısında ayakta durması zordur.” dedi.

MEDYA PADİŞAHINSA SOSYAL MEDYA BİZİMDİR”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri ile alakalı açıklamalar yapan Karamollaoğlu, “Bizde buna göre ‘medya padişahınsa sosyal medya bizimdir' dedik. Bizim üstünde durduğumuz en önemli sorun ise kardeşlik oluşturmak kutuplaşmayı gidermektir. Türkiye'de yatırımı yapmak istiyorsak güven ortamı tesis etmemiz gerekli. Ama Hükümet ayrıştımada ısrar ediyor. Bize ise Kürt, Türk ile ilerici ve gerici bütün halkı kucaklayacak hoşgörümüz var. İlk olarak barış ortamı tesis edilecek ardından yatırımlar olacak” dedi.

MECLİS VE CUMHURBAŞKANI BİRLİKTE ÇALIŞACAK

Karamollaoğlu cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili de konuştu. Karamollaoğlu, “Seçimlerin ardından başkanlık sistemine dönülecek. Hesap sorulmadan bir insan beş sene süresimce ülkeyi idare edecek. Bu düzen dünyanın hiçbir ülkesinde yok. Bu sözcüğü kullanmak istemem. Ancak bu sistemin diktaya gidişi var. Bu vazife bize düşerse meclis ile beraber çalışmayı arzuluyoruz. Biz insanı şahsi fikirlerinin tartışmasını talep ediyoruz. Fikirlerinin tartışılmasını arzu etmeyenler Meclis'e kulak asmıyor. Bu kararımız net Meclis ile beraber vazife almaktan öte Meclis ve Cumhurbaşkanı beraber vazife yapacak. Aslında olan kuvvetler ayrılığının meydana getirilmesidir. İktidarın buyruğu ile karar alan düzenden adalet beklemek doğru olmaz” ifadelerinin kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal