CNN Türk'ten Ayrılan Gülay Özdem'in Yeni Adresi Belli Oldu! Gülay Özdem Kimdir?

CNN Türk'te Güne Merhaba programını sunan ancak kanalın Demirören grubuna satılmasıyla işine son verilen Gülay Özdem'in yeni adresi belli oldu. Özdem, kısa bir zaman sonra yayınlarına başlayacak olan TR24 kanalı ile anlaştı. Peki Gülay Özdem kimdir?

24.05.2018-23:05 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-22:57) CNN Türk'ten Ayrılan Gülay Özdem'in Yeni Adresi Belli Oldu! Gülay Özdem Kimdir?

CNN TÜRK’te, hafta içi her gün 'Güne Merhaba' adlı sabah kuşağı programını hazırlayan Gülay Özdem'in yeni kanalı netleşti.

Televizyonların özellikle erkek hayran kitlesine sahip olan güzel sunucularından Gülay Özdem, Genel Yayın Yönetmenliği'ni Suat Toktaş'ın üstlendiği ve yayına başlamak için gün sayan TR24 haber kanalı ile anlaştı.

GÜLAY ÖZDEM KİMDİR?

Haberciliğe, 9 Eylül Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği eğitimi aldığı sırada, radyoda haber okuyarak giriş yaptı. Ardından televizyon dünyasına giren Gülay Özdem, Kanal 24’ün eski Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Hoş’un talebi ve desteğiyle Kanal 24’te haber sunmaya başladı. Kanal 24’teki "Sesler Yüzler Mekânlar" isimli programın eski sunucusu olan Gülay Özdem, 2009 nisan ayı itibari ile NTV’de haber sunucusu görevinde çalışmaya başladı. NTV’nin haber kuşaklarında olan haber programı "Gece Bülteni", Gülay Özdem’in sunumuyla 2010 Ekim ayının bitişine dek sürdü. Gülay Özdem, 2010 Kasım ayı itibari ile HaberTürk TV’de sadece iki gün süresince "1 Gün" programını sundu.

27 Aralık 2010 ve 1 Nisan 2011 tarihleri içinde, TRT Haber kanalında hafta içi her gün saat 10’daki haber bülteninin bitişinin sonrasında ekrana gelen "10’dan Sonra" isimli programda vazife aldı. 2011 nisan ayı itibari ile A Haber’e geçen Gülay Özdem, bu kanalda nisan ayından eylül ayının sonlarına dek A4 Gece Kuşağı’nın sunuculuğunu üstlendi.

Eylül ayı sonlarında gene aynı kanalda, sunuculuğunu önceleri Hilal Ergenekon’un yaptığı ’Uykusuz Her Gece’ programını sunmaya başladı. 2012 senesi Mart ayı itibari ile A Haber ile yollarını ayıran Özdem, bir zaman sonra Fox Tv ile anlaşarak gece kuşağını sunmaya başladı. 5 Haziran 2017 tarihinde CNN Türk ile anlaşan ve Güne Merhaba programını ekranlara getiren Özdem'in vazifesine Demirören Medya Grubu'nun Doğan Grubu'nu satın almasının sonrasında CNN Türk'te giriştiği  tensikat sebebiyle 18 Mayıs 2018'de son verilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal