Rize Valisi Kemal Çeber, Emniyet Müdürü'nün Nasıl Şehit Edildiğini Anlattı

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Emniyet Müdürü'nü makam odasında şehit eden polisle alakalı açıklamalar yaptı. Çeber, "Bu insana polis memuru demek doğru değil. O bir hain. Görüşme için odaya gidiyor, sonrasında geri gelip ateş ediyor" dedi.

11.12.2018-16:27 - (Son Güncelleme: 11.12.2018-16:47) Rize Valisi Kemal Çeber, Emniyet Müdürü'nün Nasıl Şehit Edildiğini Anlattı

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, makamında uğradığı silahlı saldırı neticesinde şehit oldu. Saldırıyı yapan polis memuru gözaltına alındı. Rize Valisi Kemal Çeber, canlı yayında olayın ayrıntılarını anlattı.

EMNİYET MÜDÜRÜ, HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Derepazarı trafik şubede vazife yapan polis memuru İsmail S., tayin konusunu konuşmak için Altuğ Verdi'nin makam odasına girdi. Meydana gelen tartışma neticesinde saldırgan, önce Altuğ Verdi'ye sonrasında yanındaki personel şube müdürü ve koruma polisine ateş etti. Yaralılar olay yerine gönderilen ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın sonrasında çevik kuvvet ve özel harekat birimleri binaya girdi. Polis, bina ve etrafında geniş güvenlik tedbiri aldı. Durumu ağır olan Altuğ Verdi, hastanede gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

VALİ: BİR ŞEY DEMEDEN ATEŞ AÇTI

"Vahim bir olay. Memleketi üzen bir olay. Sevilen bir Müdürümüz şehit düştü. 2 arkadaşımız yaralı. Tabi herkes merak ediyor. Konuşmak çok güç. Olayı yapan polis memuru, Derepazarı'da vazifeli. Emniyet Müdürü, polis memuruyla konuşup dışarı çıkıyor. Görüşmenin ardından dışarı çıkıp silahını alıyor. Silahıyla birlikte tekrar gelip çok hızlı bir biçimde hiçbir şey söylemeden Müdürümüze ateş etti."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal