Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de Muhtar Adayı Oldu!

Kocaeli'de ikamet eden Recep Tayyip Erdoğan isimli vatandaş muhtarlığa aday olduğunu açıkladı. Erdoğan, Cumhurbaşkanı ile isim benzerliğinden dolayı başına gelen ilginç olayları da anlattı.

17.10.2018-14:12 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-14:06) Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de Muhtar Adayı Oldu!

20 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, dünyaya gelip büyüdüğü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu duyurdu. Mart 2019'da gerçekleştirilmesi düşünülen yerel seçimler için iddialı olduğunu ifade eden Erdoğan, seçimi kazanması durumunda yapacağı projeleri aktardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olan isim benzerliğine de değinen Erdoğan, bu vaziyetin kendisi için pozitif bir hava yaratabileceğini söylüyor.

"KAZA YAPINCA POLİS ORTALIK KARIŞIR DİYE ADIMI ANONS ETMEDİ"

Adının Recep Tayyip Erdoğan olmasından kaynaklı ilginç durumlarla da karşılaştığını söyleyen Erdoğan, "Geçen sene ufak bir trafik kazası yapmıştım. Hastaneye gönderilirken polis memuru ismimi telsizden anons etmedi. Kendi kişisel cep telefonundan arayarak bilgi verdi. Neden böyle yaptığını sorduğum da ise bana 'Senin adını anons edersem burada ortalık karışır, yanlış anlaşılmalara neden olur' dedi. Almanya'ya gittiğimde de zorluk çekiyorum. Pasaport kontrolünde devamlı zorluk çıkartıyorlar" sözlerini kullandı.

Baba Hüseyin Erdoğan ise seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu söyleyerek oğluna başarılar diledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal