PTT Personel Alım Şartları Neler? 2019 Personel Başkanlığı PTT Personel Alımı Başvuru Formu

PTT personel alımı başvuru şartları 2018-2019 Devlet Personel Başkanlığı alımı ilanları vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. PTT personel alımı başvuru yapma formu araştırılıyor. PTT personel alım şartları neler?

15.01.2019-12:42 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-12:30) PTT Personel Alım Şartları Neler? 2019 Personel Başkanlığı PTT Personel Alımı Başvuru Formu

KPSS şartı aranmaksızın yürütülecek PTT memur personel alımlarında Sistem Mühendisi, Net Developer, PHP Developer, Sistem Yönetimi ve Network Sorumlusu, E-ticaret Kategori Sorumlusu gibi bölümlere ilişkin alımlar yapılacaktır.

PTT memur alımına başvuruda bulunmak isteyen kişiler PTT'nin sitesi üzerinden başvurularını kariyer net internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek. Milyonlarca vatandaşın beklediği güzel haber PTT tarafından geldi. PTT kendi bünyesinde istihdam etmek için 4500 TL maaşlı memur ve personel alımında bulunacak. Kamuya ve bağlı kuruluşlara personel alım süreçleri sürerken, PTT bünyesine de alımlar gerçekleşecek. Aralık ayı itibariyle PTT memur personel alımları için başvuru süreci başladı. KPSS şartı aranmaksızın ilanlara başvuru yapacak adayların maaşları en az 4500 TL olacak. PTT personel alımı başvuru yapma formu binerce kişi tarafından araştırılıyor.

PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI

Birçok vatandaşın merakla beklediği güzel haber PTT tarafından duyuruldu. PTT kendi bünyesinde istihdam etmek için 4500 TL maaşlı memur ve personel alımında bulunacak. Kamuya ve bağlı kuruluşlara personel alım süreçleri sürerken, PTT bünyesine personel alacak. Aralık ayı itibariyle PTT memur personel alımları için başvuru süreci başladı.

KPSS şartı aranmaksızın ilanlara başvuru yapacak adayların maaşları en az 4500 TL olacak.

PTT BAŞVURU FORMU YAYINLANDI MI?

Başvurular kariyet.net üzerinden yapılabiliyor.

PTT KPSS ŞARTI ARANMAKSIZIN MEMUR PERSONEL ALIMI

-Kamu haklarından mahrum kalmamış, sağlık sıkıntısı olamayan, askerlikle ilişiği olmayan ya da en az iki sene süreyle tecil ettirebilecek olan,

-Kamu zararına faaliyette adı geçmemiş olmak, terör örgütleriyle bağı bulunmamak

-Kamudaki bir görevinden disiplinsizlik ya da emre itaatsizlik gibi sebeplerden dolayı çıkarılmamış olan,

-Kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olan, takım çalışmasına yatkın,

-İletişim becerileri ve muhakeme yeteneği gelişmiş, belirtilen diğer özel niteliklere uygun olmak,

-Eğitim şartlarını taşımak şeklinde aktarılan şartlara uygun olan adaylar içerisinde PTT bünyesine KPSS şartsız memur alımları olacaktır.

PTT PERSONEL ALIMI HANGİ TARİHTE?

PTT'nin zırhlı araçlar için yapacağı personel alımı ile ilgili tarih detayları henüz belli olmadı. Duyurunun PTT'nin İnsan Kaynakları sayfasında bulunan duyurular bölümü, Devlet Personel Başkanlığı internet sitesi üzerindeki duyurular bölümü ya da PTT PAL AŞ.ye ait kariyer siteleri aracılığıyla yapılması bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal