Polisten Temizlik İşçisi Kıyafetiyle Hale Uyuşturucu Operasyonu

Bayrampaşa sebze meyve hali içinde uyuşturucu satışı gerçekleştiren şahıslar emniyet güçleri tarafından yakalandı. Görevlilerin temizlik işçisi kılığına girip, yakaladığı kişiler tutuklandı. Operasyon sonucunda, üç kilo 131 gram uyuşturucu madde bulunurken, o dakikalar kameraya saniye saniye kaydedildi.

04.12.2020-13:06 - (Son Güncelleme: 04.12.2020-13:00)
Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine, 30 Kasım günü Bayrampaşa sebze meyve hali içinde uyuşturucu madde satışı gerçekleştirildiği yönünde ihbar geldi.

İhbarla harekete geçen polisler, hal ile etrafını fiziki ve teknik izlemeye alınıp, güvenlik kamerası görüntülerini incelendi. Yapılan faaliyetler neticesinde, uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen kişilerin kaçmasını engel olmak için görevliler temizlik işçisi yeleği giyip operasyon gerçekleştirdi.

POLİSLER TEMİZLİK GİYSİSİYLE OPERASYON GERÇEKLEŞTİRDİ

Uyuşturucu satışı gerçekleştiren İskender S., (36), Yaşar K., (21) ve B.T., (17) adlı kişiler yakalanıp gözaltına alındı.

Uyuşturucu satışı yapan kişilere yapılan üst aramasında ve kaldıkları ambar içindeki aramalarda, üç kilo 131 gram uyuşturucu madde, bir tane tabanca, bir tane hassas terazi, beş tane fişek, uyuşturucu madde ticaretinden kazandığı düşünülen 3 bin 400 lira ele geçirildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal