PKK'ya Bir Darbe Daha Vuruldu!

PKK’ya ikna operasyonlarıyla büyük darbe vuruldu. 2018’in başından bu yana sadece 70 kişinin örgüte katıldığı belirlenirken, daha önce örgüte katılanlardan 120’si aileleriyle de temasa geçilmesinin ardından örgütle olan bağına son verdi.

29.10.2018-14:03 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-14:00) PKK'ya Bir Darbe Daha Vuruldu!

PKK’ya ikna operasyonlarıyla büyük darbe vuruldu. 2018’in başından bu yana sadece 70 kişinin örgüte katıldığı belirlenirken, daha önce örgüte katılanlardan 120’si aileleriyle de temasa geçilmesinin ardından örgütle olan bağına son verdi. Türkiye’nin terörle mücadelede kararlığı her alanda sürmeye devam ediyor. Terör örgütü PKK’nın finans kaynaklarından olan uyuşturucu gelirlerinin büyük ölçüde engellenmesinin yanı sıra insan kaynağı da tüketiliyor. Güvenlik güçlerinin aynı anda sürdürdüğü 300’ün üzerindeki operasyonla çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken, saklananlara da huzur verilmiyor.

GÖRÜŞMELERDEN SONUÇ ALINDI
Terörle mücadelede dağa çıkışların engellenmesine yönelik çalışmalar da büyük önem taşıyor. Başarılı terör operasyonları ile kıpırdayamaz hale gelen PKK’ya ikna operasyonlarıyla da büyük darbe vuruldu. Bu bağlamda yapılan istihbarat çalışmaları örgütteki erimeyi hızlandırdı. 2018’in başından bu yana sadece 70 kişinin örgüte katıldığı belirlenirken, daha önce örgüt saflarına katılanlardan 120’si aileleriyle de temasa geçilmesi sonucu örgütle iletişimini noktaladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal