PKK’nın Sözde En Üst Düzey Kadın Üyesi Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri MİT'i de arkasına alarak bölücü terör örgütüne ağır bir darbe daha indirdi. MİT ve TSK işbirliğiyle düzenlenen operasyonda örgütün sözde en üst düzey kadın mensubu Nazife Bilen etkisiz hale getirildi.

30.03.2020-10:40 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-13:12) PKK’nın Sözde En Üst Düzey Kadın Üyesi Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri MİT'i de arkasına alarak bölücü terör örgütüne ağır bir darbe daha indirdi.  MİT ve TSK işbirliğiyle düzenlenen operasyonda örgütün sözde en üst düzey kadın mensubu Nazife Bilen etkisiz hale getirildi.

PKK’nın karar alma organlarından sözde KCK önderlik komitesi yürütme mensubu Nazife Bilen etkisiz hale getirildi. Operasyon 

Güvenlik kaynaklarından yansıyan habere göre, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) birlikteliğiyle Kandil'de ortak bir operasyon gerçekleşti.

MİT, aylar öncesinde bölgeyi güvenlik ağları kapsamına almıştı. Halkın operasyondan zarar görmemesi ve hedefin tek seferde etkisiz hale getirilmesi için her türlü önlem alındı.

TSK ile düzenlenen operasyonda, PKK'nın en üst karar alma organlarından sözde KCK önderlik komitesi/yürütme konseyi üyesi "Hacer Guyi / Hacer Hilal" kod adlı Nazife Bilen etkisiz hale getirildi.

Kaynaklar, Bilen'in bugüne kadar etkisiz hale getirilen en üst düzey kadın örgüt üyesi olduğunu rapor etti.

TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBU NAZİFE BİLEN 
Sözde KCK önderlik komitesinin 6 aktif mensubunda Nazife Bilen, Suriye ve Lübnan'da terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'dan siyasi ve askeri eğitim aldıktan sonra PKK kadın hareketinin kurucuları arasına adını yazdırdı.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal