Palu Ailesi Hakkında Gündeme Oturan İddialar

Türkiye 21 Aralık'tan itibaren ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında çarpıcı iddiaların eşliğinde Palu Ailesi'ni izliyor. İşte Palu Ailesi ile ilgili gündeme oturan iddialar...

07.01.2019-12:41 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-12:23) Palu Ailesi Hakkında Gündeme Oturan İddialar

Türkiye 21 Aralık'tan itibaren ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında çarpıcı iddiaların eşliğinde Palu Ailesi'ni izliyor. İki cinayet, bir cinayete azmettirme, kendi öz evlatları dahil 4 çocuğa ve baldızına tecavüz etmekle suçlanan damat Tuncer Ustael'e, kızları ve torunları öldürülen aile üyelerinin bizzat yardım ettiği iddia ediliyor. İşte Palu Ailesi ile ilgili gündeme oturan iddialar...

Elde edilen bilgilere göre, Kocaeli'de ikamet eden Palu ailesinin kabusu, Tuncer Ustael'in, kızları Emine Palu ile evlenmesi ile başladı. Kendisini ‘Cinci Hoca' olarak tanıtan Tuncer Ustael, bacanağı Ahmet Tahnal ile kayınpederi Harun Palu hariç tüm aileyi müridi yaptı. Tuncer Ustael, eşinin kardeşi İsa'ya, Ahmet Tahnal'ı katlettirdi. İsa, 'Ahmet, kardeşimi fuhuşa zorluyordu' şeklinde konuşunca baba Harun Palu, suçu kendi üzerine aldı.

Harun ve Havva Palu çiftinin 5 çocuğu vafr: Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek.

Çocuklardan biri olan Emine, Tuncer Ustael ile evleniyor. Kardeşi Meryem de Ahmet ile evleniyor. Emine ve Tuncer Ustael çiftinin bir kız bir de erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet çiftinin de Recep ve Melike adlarında iki çocuğu doğuyor.

Damat Tuncer kendisini tüm aileye ‘cinci hoca’ olarak tanıtıyor. Ailede ona yalnızca baba Harun ve bacanağı Meryem’in kocası Ahmet karşı çıkıyor. Ahmet'i yok etmek isteyen Tuncer, eşinin kardeşi İsa'yı etkisi altına alıp onu öldürtüyor. Baba Harun oğlunun hapse girmesine razı olmadığından doılayı suçu üstleniyor ve hapse giriyor. Ahmet hayatını kaybedince Meryem ve iki çocuğu (Recep-Melike), Tuncer'in kapıcı dairesinde kalmaya başlıyor. Tuncer burada evde kalan herkese tecavüz ediyor, işkencelerde bulunuyor. İşkence ve tecavüzlerin neticesinde evden kaçan Recep hastane kontrolünden sonra yurda yerleştiriliyor.

KARISININ KARDEŞİNE CİNAYET İŞLETTİ

Anne Havva Palu’nun kızı ve torununu öldüren sapık Tuncer Ustael’e yardım ettiği ileri sürüldü. Tuncer Ustael’in karısının kardeşi İsa Palu’nun bacanak Ahmet’in cinayetinde yardım ettiği iddiası var. Eşi Emine Ustael ise yüzündeki morluklara rağmen her yerde, TV ekranlarında bile kocasına laf söyletmiyor. Fatih Palu ise baştan beri çelişkili ifadeler kullanıyor.

ÖZ ÇOCUKLARINA VE BALDIZINA TECAVÜZ

Müge Anlı canlı yayınına Tuncer Ustael ve Palu ailesini tanıyan vatandaşlar bağlandı. Telefon bağlantısı kuran tanışların ifadeleri Müge Anlı’nın stüdyosunu hayrete düşürdü. Meryem Tahnal, tam 10 sene önce babası tarafından öldürülen eşinin tehditleri sebebi ile hurda bir araçta ailesiyle beraber yaşıyordu. Bir gece tuvalet ihtiyacını gidermek için araçtan ayrıldı. Sonrasında esrarengiz biçimde ortadan kayboldu. Kaybolduğunda 32 yaşında olan Meryem Tahnal’ın akibeti gizemini sürdürürken 3 Ocak Müge Anlı canlı yayınında bulunan bilgiler sır perdesini araladı.

Tuncer Ustael ile ilgili dehşete düşüren bilgileri Müge Anlı canlı yayında açıklarken, anne – kızın gömüldüğü söylenen yerde Kocaeli Emniyet Ekipleri, kadavra köpeği Melo ile arama başlattı. Tuncer Ustael’in aynı zamanda sadistik cinsel fantezileri olan, işkence yaparak tecavüz etmekten hoşlanan bir adam olduğubelirtiliyor. DEvamlı olarak işkence ettiği ve cinlerle korkuttuğu karısının önünde baldızına, kendi öz çocuklarına ve yeğenlerine tecavüz ettiği ifade edilirken Tuncer Ustael, erkek çocuk ve erkek yeğenine fiili livatada bulunduğu da öne sürüldü.

2006 senensinde Meryem, kocasının kendisini sattığını söyleyerek İzmit’teki baba evine geri döndü. Fakat kocası Meryem’in peşini bırakmadı. Zaman zaman polislerin araya girerek sonlandırdıkları tartışma felaket bir sonla bitti. Meryem Hanım’ın babası Harun Palu, damadını öldürdü. İşlediği cinayet suçundan 7 sene hüküm giydi.

İşlenen cinayetten sonra öldürülen eşin akrabaları, Meryem ve ailesinin peşini bırakmadı. Meryem Hanım, çocuğu ve 4 aile bireyiyle beraber bir servis aracının içinde yaşamaya başladı. Devamlı olarak yer değiştiren aile bireyleri hiçbir şekilde bir eve sığınmadı.

Takvimler 2008 senesinin Aralık ayını gösterdiğinde 32 yaşındaki Meryem Tahnal, yaşadığı servis aracından dışarı çıktı. Sonrasında kayıplara karıştı. İki çocuk annesi kadının izine 10 sene boyunca hiç kimse ulaşamadı. Meryem’in kaybolmasından bir sene sonra Meryem Hanım’ın kızı Melike’yi amcası Halit Tahnal gelip aldı. Fakat Melike’den de 9 seneden beri haber alınamıyor.

Kocaeli Körfez İlçesinin Tütünçiftlik bölgesinde hurda bir otomobilin içinde yaşamını sürdüren baba Harun ve anne Havva Palu, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine Kocaeli Belediyesi’ne ait barınma evine yerleştirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal