Oyun Oynamak İçin Çıktığı Evine Kemikleri Geldi!

Tokat'ta 3 sene önce kaybolan çocuğun kemikleri Jandarma tarafından bulundu. Çocuğun kemikleri ailesine verilerek cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

02.10.2018-14:58 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-14:47) Oyun Oynamak İçin Çıktığı Evine Kemikleri Geldi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 3 sene önce kaybolan iki çocuktan Bayram Erol'a ait kemik kalıntıları, cenaze töreninin yapılacağı Merkez Camii'ne götürüldü. Cami görevlileri tarafından tabuta konulan parçalar defin için hazırlandı. Dede Bayram Erol'un taziyeleri kabul ettiği cenaze töreni için ilçede bütün camilerde ve belediye hoparlörlerinden sala verilirken, Bayram'ın naaşı 3 sene önce ayrıldığı ve tekrar dönmediği evine götürülerek helallik istendi.

2 ÇOCUK PARKTA OYNARKEN KAYBOLDU

Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te olan olayda evlerinin civarında en son parkta oynarken görünen Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin 5 yaşındaki çocukları Dursun Kaan Taşçı ile Adile ve Ömer Erol çiftinin çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol kaybolmuş, aylarca devam eden arama çalışmalarından bir netice alınamamıştı.

GÖLETTE ÇOCUK AYAKKABISI VE KEMİK PARÇALARI BULUNDU

2,5 sene sonra Kelkit Çayı'na uçan bir otomobilde sulara kapılan muhtar Ayhan Cebe'yi arama çalışmaları esnasında JAK birimleri HES göletinde bir çocuk ayakkabısı içinde kemik parçaları bulmuştu.

KEMİKLERİN MİNİK BAYRAM'A AİT OLDUĞU BELİRLENDİ

Ankara Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı'na sevk edilen bulguların DNA testinde kaybolan Bayram Erol'a uygunluk sağladığı belirlenmişti.

KEMİK PARÇALARI, MERKEZ CAMİ İMAMINA TESLİM EDİLDİ

Bu sabah ilçeye götürülen kemik parçaları, polis tarafından bir kutu içinde Merkez Cami imamına verildi. Cami görevlileri tarafından tabuta onulan parçalar defin için düzenlendi. Dede Bayram Erol'un taziyeleri kabul ettiği cenaze töreni için ilçede bütün camilerde ve belediye hoparlörlerinden sala okunurken, Bayram'ın naaşı 3 sene önce ayrıldığı ve tekrar dönmediği evine götürülerek helallik istendi.

GÖZYAŞLARI EŞLİĞİNDE DUALAR OKUDULAR

Bayram'ı evlerinin önünde anne Adile, baba Ömer ve babaanne Rukiye Erol, diğer kayıp çocuk Dursun Kağan Taşçı'nın ailesi ve vatandaşlar karşıladı. Anne Adile Erol ve dede Bayram Erol'un gözyaşları arasında okunan dualar ve alınan helallik ardından Bayram'ın naaşı cenaze töreni için yeniden Merkez Camii'ne getirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal