Otobüs Muavini 10 Yaşındaki Erkek Çocuğa Cinsel İstismarda Bulundu

Özel bir otobüs firmasında görevli olan bir muavin otobüste yolculuk yapan 10 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulundu.

17.07.2018-09:18 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-09:06) Otobüs Muavini 10 Yaşındaki Erkek Çocuğa Cinsel İstismarda Bulundu

Annesi ve dedesiyle bindiği Iğdır- İstanbul otobüsünde 10 yaşındaki çocuğu uykusunda istismar ettiği tespit edilince tutuklanan muavin ifadesinde, "çocuğun üstünün göbek tarafından göğse kadar açık olduğunu fark edince üstünü düzeltip montla örttüm. Ben mağdurun elbisesini taytın içine sokmaya uğraştım. Mağdur da belki beni bu biçimde yanlış anladı" dedi.

TATİL DÖNÜŞÜ BÜYÜK ŞOK

Sömestr tatili için Şubat ayında Çorlu'dan annesi ve dedesi ile Iğdır'daki yakınlarıının yanına giden 4'üncü sınıf öğrencisi E.A., tatil dönüşü ailesiyle bindiği İstanbul otobüsünde evli olduğu tespit edilen muavin Cihat T.'nin istismarına maruz kaldı. Küçük kızın ailesinin Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı şikayetle şüpheli muavin, Iğdır'da gözaltına alınıp tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

DEHŞET ANLARINI TEK TEK ANLATTI

Muavinin istismarına mağruz kaldığını söyleyen E.A., "Çorlu'da oturuyorduk. Iğdır'dan bindiğimiz İstanbul otobüsünde dedem 5 numaralı koltukta, annem ve ben de 25-26 numaralı koltuklarda yan yana yer aldık. Dedem uzun zaman bizden ayrı kaldığı için annem yanına giderek bir süre yanında oturdu. Ben de TV'de bir şeyler izlamemin ardından uyudum. Uyandığımda mavi gömleğinde Cihat T. yazan çay, kahve dağıtan şahsın ellerini göğsümde buldum. Ayıp yerimi ellemeye çalışırken bütünüyle uyandım. Şahıs yanıma doğru oturdu. Ben rahatsız olduğumdan yan taraftaki koltuğa oturdum. Şahıs yeniden yanıma gelip oturdu. Ben otururken ayıp yerimi elleyip, 'hoşuna gidiyor mu?' dedi. Ben de 'hayır' deyince yanaklarımdan, dudağımın kenarından öptü. Eve gelmemin ardından teyzem 'niçin durgunsun' diye sordu. Ben de anlattım. Ailem de durumu sizlere ihbar etti" diye ifade verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal