Ordu'da Aynı Mahkum 4. Kez Firar Etti!

Ordu'da cezevinde yatan bir mahkum muayene için hastaneye götürüldüğü sırada firar etti. Bu firarın mahkumun 4. firarı olduğu öğrenildi.

22.11.2018-11:07 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-11:00) Ordu'da Aynı Mahkum 4. Kez Firar Etti!

Ordu'da cezaevinden hastaneye muayene için sevk edilen bir mahkum jandarmaların elinden kurtularak kaçtı. Poliklinik koridorunda bir anda jandarmaların elinden kaçarak hastaneden firar eden mahkum izini kaybettirdi. Bu firarın, mahkumun 4. firarı olduğu bildirildi.

MAHKUM 4.KEZ FİRAR ETTİ

Efirli Cezaevinde, "mala zarar vermek" suçundan hüküm giyen Polat K. (40) adlı mahkum, muayene olmak için Ordu Devlet Hastanesine gönderildi. Poliklinik koridorunda bir anda jandarmaların elinden kaçarak hastaneden firar eden mahkum izini kaybettirdi. Bu firarın, mahkumun 4. firarı olduğu bildirildi.

ÇOK SAYIDA GBT KAYDI VAR

Aynı mahkumun daha önce organize suçlar çerçevesinde piyasaya sahte çek ve sahte para sürmek suçunda hüküm giydiği, tehdit, hakaret, mala zarar verme, 6136 SKM, güveni kötüye kullanma suçlarından çok sayıda GBT kaydının bulunduğu, hala mala zarar verme suçundan cezaevinde hükümlü olduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal