Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımıza Karşı Yapılan Nefret Yayınını Lanetlemelidir

AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Çelik, Fransız bir derginin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile alakalı yayınını kınadı.

28.10.2020-08:02 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-08:28) Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımıza Karşı Yapılan Nefret Yayınını Lanetlemelidir
Fransız dergisisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden yaptığı saygısız karikatüre tepkiler çığ gibi büyüyor.

AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden (twitter) yaptığı paylaşımında, derginin konu olan yayınını oldukça sert ifadelerle kınadı.

'CUMHURBAKŞANIMIZLA İLGİLİ AHLAKSIZ YAYINLARI ŞİDDETLE KINIYORUZ'

Ömer Çelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Fransız dergisi nefret üretim merkezi haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımızla ilgili ahlaksız yayınlarını şiddetle kınıyoruz. Bu yayın anlayışı fikir özgürlüğü değil inanç düşmanlığıdır. Bu zihniyet tiksinti verici bir noktaya ulaşmıştır.

'FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜNÜ İNANÇ DÜŞMANLIĞI İLE BOĞMAYA ÇALIŞAN BİR BARBARLIKTIR'

Bunların inanca ve kişi haklarına karşı nefret üreten yayınları asla fikir özgürlüğü değildir. Fikir özgürlüğünü inanç düşmanlığı ile boğmaya çalışan bir barbarlıktır. Barbarlık cephesinin genişlediğini görüyoruz. Husumet cephesinin hepsiyle mücadele edecek kararlılığa sahibiz.

'CUMHURBAŞKANIMIZA NEDEN NEFRET SİYASETİ ÜRETTİKLERİNİ BİLİYORUZ'

Bu husumet cephesinin inancımıza niye saldırdıklarını, Cumhurbaşkanımıza karşı neden nefret siyaseti ürettiklerini biliyoruz. Uğruna mücadele ettiğimiz değerlere düşmanlar. Biz de bu zihniyetle mücadele etmeye kararlıyız.

'BU NEFRET YAYINLARI KARARLILIĞIMIZI ARTTIRIYOR'

Cumhurbaşkanımız, tüm bu nefret cephesine karşı, mazlumlar için yol yürümeye kararlı bir şekilde devam ediyor. Nefret cephesi sahada da masada da kazanamayacak. Bunların nefret yayınları kararlılığımızı artırıyor.

Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu bu nefret cephesinin ikiyüzlü ahlaksızlığını masada ve sahada yenilgiye uğratmaya devam edecek. Sağduyu sahibi ve inançlara saygılı herkes Cumhurbaşkanımıza karşı yapılan bu nefret yayınını lanetlemelidir.'
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal