Okullu Köpek 'Fındık' Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Tokat'ın Turhal ilçesindeki Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulunun maskotu haline dönen köpek, bir süre önce yakalandığı gençlik hastalığına yenik düştü ve öldü.

08.03.2020-18:19 - (Son Güncelleme: 08.03.2020-18:26)
Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Kayacık köyündeki Şehit Haluk Yılmaz İlkokulunun maskotu haline gelen "Fındık" isimli köpek, yakalandığı gençlik hastalığı sebebiyle yaşamını yitirdi.

Veteriner Tekniker Yağmur Denli, basın meshuplarına yapmış olduğu açıklamada, Fındık'ın gençlik hastalığına daha fazla dayanamadığını açıkladı.

Ankara'da 3 hafta süren mücadeleyi kazanamadıklarını söyleyen Denli, "Elimizden gelen her şeyi yaptık, bütün müdahalelere rağmen Fındık'ı kurtaramadık. Bu süreçte bizimle emek ve yürek birliği yapan binlerce kişiye teşekkür ederiz." sözlerine yer verdi.

Okulda öğrencilerle çekilmiş önlüklü görüntüleriyle sosyal medyada ilgi odağı olan Fındık gençlik hastalığına yakalanmış, tedavi edilmek üzere Ankara'ya getirilmiş ve engelli köpeklerin de rehabilite edildiği bir klinikte karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal