Okul Servisinde Unutulup Hayatını Kaybeden Alperen Sakin'in Öğretmenine 2 Yıl 1 Ay Hapis Verildi

İzmir'de okul servisinde unutulan ve hayatını kaybeden 3 yaşındaki Alperen Sakin'in davasında, olayda ihmali olduğu iddia edilen öğretmen Nurcan Altıok, 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

08.04.2019-16:34 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-16:26) Okul Servisinde Unutulup Hayatını Kaybeden Alperen Sakin'in Öğretmenine 2 Yıl 1 Ay Hapis Verildi

İzmir'de okul servis minibüsünde unutulmasının sonrasında yaşamını yitiren 3 yaşındaki Alperen Sakin'in ölümünde ihmali olduğu iddia edilen öğretmen Nurcan Altıok, yargılandığı davada 2 sene 1 ay hapis cezası aldı.

DAVADA KARAR ÇIKTI

İzmir'in Çiğli ilçesinde okul servis minibüsünde unutulmasının sonrasında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Alperen Sakin'in ölümünde ihmali olduğu iddia edilen öğretmen Nurcan Altıok'un yargılandığı davada karar çıktı. Karşıyaka 2. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada minik Alperen'in annesi Buket ve babası Serkan Sakin, tutuksuz sanık Nurcan Altıok ile taraf avukatları hazır bulundu.

"CEZALANDIRILMASI GEREKİYOR"

Sakin ailesinin avukatı Şenol Diş, sanığa herhangi bir indirim olmadan ceza verilmesini isteyerek, "Ağustos sıcağında bir çocuğun saatler boyu kapalı bir aracın içinde bırakılması neticesinde o çocuğun ölümü kaçınılmazdır. Sanığın muhtemel kast hükümleri uyarınca cezalandırılması lazım" dedi.

2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI ALDI

Minik Alperen'in annesi Buket Sakin ise hakimden, Nurcan Altıok'un bir daha öğretmenlik yaptırılmaması doğrultusunda karar vermesini talep etti. Alperen Sakin'in öğretmeni Nurcan Altıok'a "taksirle ölüme sebebiyet" suçundan 2 sene 1 ay hapis cezası verdiğini ilan eden hakim, Altıok'un 2 sene 1 ay da öğretmenlik mesleğini yapmasını yasakladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal