Oğlunu Pompalı Tüfekle Vurup Başında Bekledi

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde baba ile oğul arasında meydana gelen tartışmada kan döküldü. Pompalı tüfek ile oğlunu ayağına sıkan baba, yanında durarak hiç kimseyi yaklaştırmadı. Emniyet güçleri, babayı gözaltına alırken, yaralı çocuğu da sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

30.11.2020-12:16 - (Son Güncelleme: 30.11.2020-15:53)

Sultangazi ilçesi Cebeci Mahallesi Dökümcüler Sitesi'nde pompalı tüfek ile evden çıkan baba Şahin K., telefonda kavga ettiği oğlu Mehmet K.'nın olduğu sokağa gitti.

Baba ile oğlunun tansiyonlarının yükseldiği tartışma burada da sürdü.

ÖZ OĞLUNU TÜFEKLE VURDU

Baba Şahin K., tartışma esnasında yanındaki pompalı tüfek ile oğlunu vurdu. Ayağından yaralanan Mehmet K., kurşunun etkisiyle bayıldı. Etraftaki vatandaşlar, emniyet ile sağlık ekiplerine durumu bildirirken, yaralı gence yardımcı olmak istedi.

Fakat gözü dönmüş baba Şahin K., elindeki pompalı tüfek ile oğlunun başında bekleyerek emniyet güçleri gelene kadar herkesi uzaklaştırdı. Kısa zaman sonra olay yerine gelen emniyet güçleri Şahin K.'nın elindeki pompalı tüfeği alıp, etkisiz hale getirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Şahin K., emniyete alınırken, yaralı gence gelen sağlık personelleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Mehmet K., ambulans ile hastaneye kaldırılırken, sağlığının iyi olduğu belirtildi.

ATEŞ ETMESİNİN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Baba Şahin K., karakolda verdiği ilk ifadesinde oğlu Mehmet K.'nın para sebebiyle kendisi ile eşini sık sık tehdit ettiğini belirttiği öğrenildi.

Emniyet güçlerinin hadiseyle ilgili soruşturması sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal