Sultangazi'de İETT Otobüsü Ortadan İkiye Ayrıldı

Sultangazi'de körük bölümünde arıza meydana gelen İETT otobüsü, metrelerce sürüklendi. Kaldırım çalışmalarının yapıldığı yerde olan parke taşlarına çarparak duran otobüste can kaybı veya yaralanan olmadı.

11.08.2020-11:13 - (Son Güncelleme: 11.08.2020-11:24) Sultangazi'de İETT Otobüsü Ortadan İkiye Ayrıldı

Hadise, geçen saat 20.00 sularında Esentepe Mahallesi 2382 sokakta gerçekleşti. 78C hattında görev alan ve Yunus Emre Mahallesi-Fenertepe İETT Garajı seferinde olan 34 TP 7122 plakalı İETT'ye ait körüklü otobüsün, körük bölümünde arıza meydana geldi. Yol çalışmaları sebebiyle sulama yapılan yolda, şoförünün direksiyon kontrolünü kaybettiği otobüs, kaymaya başladı. İçindeki yolcularla metrelerce sürüklenen otobüs, ancak kaldırım çalışmalarının yapıldığı alanda olan malzemelere çarparak durabildi. Kaza sebebiyle yol trafiğe kapandı. Otobüsteki yolcular, başka bir otobüse binerek yola devam etti.

EKİPLER 3 SAAT ÇALIŞTI

Kazadan sonra olay yerine giden İBB'ye bağlı görevlilerinin hemen hemen üç saat süren çalışmalarından sonra otobüs, çekiciye alındı. Otobüsün çekilmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı.

GÖRGÜ TANIĞI YAŞANANLARI ANLATTI

Kazanın meydana geldiği anda orada olan Yaşar Karaoğlan olanları anlattı. Karaoğlan, yoldaki çalışmalara işaret ederek, 'Sultangazi Belediyesi burada bir çalışma yapıyordu. Kaldırım çalışması yapılıyordu. Yollar toz olduğu için burayı sulamaya geldiler. Otobüs arkadan biraz hızlı geldi. Kaymaya başladı. Kayınca bu yan tarafa girdi. Halk olarak kurtarmak için baya uğraştık ama beceremedik. İki saattir yol trafiğe kapalı. Can kaybımız yok. İçerisindeki yolcular başka bir arabayla gittiler' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal