Mustafa Destici AK Parti Listesinden Ayrılma İddialarına Noktayı Koydu

BBP lideri Mustafa Destici, BBP’nin AK Parti listesinden çekileceği iddialarına alakalı önemli açıklamalar yaptı. Başkan Destici gündemde ki iddialarını yalanlayarak ‘Çekilme diye bir şey yok’ şeklinde konuştu.

23.05.2018-17:05 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-17:09)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği haftalık basın toplantısında, son birkaç gün içerisinde PKK'nın hain saldırıları sonucu şehit düşen Mehmetçik’e Allah'tan rahmet diledi. Mehmetçik'in Ramazan ayını kutlayan Başkan Destici, askerlere başarı temenni etti.

Türkiye'nin, darbeci FETÖ üyelerinden PKK'lı teröristlere kadar hepsine kucak açan bir Avrupa ile karşı karşıya olduğunu belirten Mustafa Destici, bu seçim döneminde de Cumhur İttifakı üyelerine kapılarını kapatan Avrupa'nın PKK'ya, onun siyasi uzantılarına ve FETÖ'ye kucak açtığını ifade etti.

"ÇEKİLME DİYE BİR ŞEY YOK"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici konuşmasının ardından, muhabirlerin sorularını da cevapladı.

Bir basın mensubunun, "Sadece sizin seçilebilir yerden aday gösterildiğiniz, diğer 17 kişinin seçilebilir yerlerden olmadığı yönünde bazı şikayetlerin olduğu yönünde iddialar var. Adaylıktan çekilme olacak mı? AK Parti'ye listenin değiştirilmesi için teklifte bulundunuz mu?" sorusu üzerine BBP lideri Destici, "Çekilme diye bir şey yok. Bunu açık ve net bir şekilde ifade edeyim. Bizim 18 tane arkadaşımız AK Parti ile müşterek listede şu anda aday. Bu 18 arkadaşımız da yarın aday tanıtım toplantısında olacaklar’’ cevabını verdi.

Her siyasi parti içerisinde farklı görüşler olabileceğine ifade eden Genel Başkan Destici, bu konuda partide gerekli konuşmaları yaptıklarını, parti yöneticilerinin ve il başkanlarının büyük çoğunluğunun ortak listeye girmeyi teklif ettiğini belirtti.

BPP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bu karar benim tek başıma aldığım bir karar değil. Bu, bizim arkadaşlarımızla birlikte aldığımız ortak bir karar. Dolayısıyla biz bu ortak karardan mı çekileceğiz? Böyle bir şey olabilir mi? Ama bu, Cumhur İttifakı içine fitne sokmaya çalışan malum birtakım çevrelerin..." yorumunu yaptı.

"LİSTEDE YER VERİLMEYEN KOCA KOCA PROFESÖRLER VAR"

"Arkadaşlarımızın daha fazla beklenti içinde olması doğaldır. Daha fazla arkadaş listede yer almak ister’’ diye konuşan BBP lider, "Diğer siyasi partilerde çekilenler, istifa edenler var. Partinin kuruluşunda büyük emek sarf edip, en üste baş köşeye oturtulup, ama listede yer verilmeyen koca koca profesörler var. Şimdi medya bunları konuşmuyor ama bizi gündemine almış. Güzel. O da BBP'nin gücünü gösterir. Bundan da memnunuz’’ şeklinde konuşarak cğümlelerini n

Destici, "Mesele, milletvekilliği meselesi değil. Mesele memleket meselesi. Biz de memleket meselesinden yanayız." şeklinde  konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal