İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Küstah Hareket

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimde rakibi olan 5 adaya 500 TL bağış yaptı. 2014 senesindeki seçimlerde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu da rakiplerine bin TL yatırmış ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan bağışı iade etmişti.

23.05.2018-13:25 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-13:37)

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimindeki rakiplerinin seçim kampanyası hesaplarına 500 TL yatırdı.

RAKİPLERİNE 500'ER LİRA YATIRDI

Ziraat Bankası'nın TBMM Şubesi'ne para yatırmak için giden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, rakipleri AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in kampanya hesaplarına 500'er Türk Lirası yatırdı.

MUHARREM İNCE'DEN RAKİPLERİNE BAĞIŞ

Parayı kendi maaşından keserek yatırdığını ifade eden Muharrem İnce, ''Birlik beraberliğe ihtiyacımız olan bugünlerde rakiplerime bu şekilde bir jest yaptım” şeklinde konuştu.

MUHARREM İNCE'DEN RAKİPLERİNE BAĞIŞ

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gazetecilerin, ''Rakiplerinizden de destek bekliyor musunuz?'' sorusuna ise ''Ağanın eli tutulmaz'' yanıtını verdi.

2014 YILINDA İHSANOĞLU DA YAPMIŞTI

2014 senesinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde de çatı aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu da rakipleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın hesabına bin TL yatırmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılan bağışı avukatları aracılığı ile geri iade etmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal