Muharrem İnce'nin Seçim Otobüsü Çamura Saplandı

İstanbul Beykoz'da halka hitap eden cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, otobüse girip hareket etmek istediği sırada seçim otobüsü çamura saplandı. Bunun üzerine gençlerden yardım isteyen İnce, otobüs hareket ettirilemeyince başka bir araçla programına devam etti.

16.06.2018-15:29 - (Son Güncelleme: 16.06.2018-15:34)

Beykoz'da halka bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim otobüsü çamura saplandı. Gençlerden otobüsü itmeleri için destek isteyen İnce, yer yer sinirlendi. Otobüs çamurdan çıkamayınca başka bir araca geçen İnce, diğer programına gitti.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Beykoz Çayırına giden CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, halka hitap etti. Otobüsün üstünde yaptığı konuşmanın sonrasında yeniden içeri girerek halkı selamlayan İnce, bir diğer programına gitmek için Beykoz'dan ayrılmak istedi. Fakat bu esnada çamura batan otobüs, bir türlü hareket etmedi. Bunun ardından eline mikrofonu alarak gençlere çağrı yapan İnce, otobüsü itmeleri için destek talep edince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Çok sayıda partili otobüsün ardına geçerek, itmeye çalıştı. Fakat ittikçe çim alana daha fazla batan otobüs, bir türlü hareket etmedi. Otobüsün arkaya kayması üzerine eline mikrofonu alarak partilileri ikaz eden İnce, mikrofonu bir an olsun kenara bırakmadı. Otobüs bir türlü bulunduğu yerden hareket etmeyince sinirlendiği dikkat çeken İnce, otobüs önünde toplanan kalabalığa, "Bakın mitingimiz var otobüs saplandı buraya çıkmamız gerek, kenara geçerseniz çıkarız" diye seslendi. Muharrem İnce insanların bir türlü açılmaması üzerine ise "Gençler işe yaramak istiyorsanız gidin arkadan öne doğru itin" ikazında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal