Muharrem İnce'den Seçim İle Alakalı İlk Yorum

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oyunu kullanmasının ardından ilk açıklamayı yaptı. İnce vatandaşlara "Sandıklara sahip çıkın" mesajını verdi.

24.06.2018-18:20 - (Son Güncelleme: 24.06.2018-18:13) Muharrem İnce'den Seçim İle Alakalı İlk Yorum

Sandıkların kapanmasının ardından soluğu Yüksek Seçim Kurulunun önünde alan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kazanacağından emin olduğunu açıkladı.

Vatandaşlara "Sandıklarınıza sahip çıkın" diye konuşan İnce şunları ifade etti:

"MİLLETİN HAKKINI KORUMAK İÇİN BURADAYIZ"

Şu anda sandıklar açıldı. Bütün sandık yetkililerimizden şunu istiyorum. Bu seçimi AA değil, millet tespit edecek. Ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız, şüphem bulunmuyor. AA'nın Erdoğan'ın en fazla oy aldığı şehirlerden başlayacağını, halkı kandıracağını biliyoruz. Bu numarayı tekrar edecekler. Sandıkları kesinlikle bırakmayın. Islak imzalı tutanakları almadan gitmeyin. Islak imzalı belgeleri vermenizin ardından seçim yerlerinin önüne gelin. Halkın hakkını korumak için buradayız.

"CÜBBELERİ HAZIR TUTUN"

YSK üyelerine öneride bulunuyoruz. Anayasa'ya uyun. Adil bir yarış talep ediyoruz. Doğru düzgün bir yarış talep ediyoruz. Çıkacak neticede taşkınlık yapılmamasını talep ediyorum. Herkesle sıcak bir temas içinde neticeyi kabullenmelerini talep ediyorum. Hiç endişe etmeyin. Endişeyi üstünüzden atın. Avukat arkadaşlarıma cübbeleri hazır tutun dedim. Sözümün arkasındayım. Benden haber bekleyin. Moral bozan haberlere kanmayın. Kasıtlı olacak. Islak imzayı almanızın ardından seçim kurullarının önüne gelni. İnşallah YSK'nın önüne tekrar gelmek durumunda olmam.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal