Muharrem İnce İmaj Çalışmasına Küçük Kızı Alet Etti

Dün konuşması esnasında sahneye çıkan çocuğu zorla indiren CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, bu hatasını telafi edip imajını düzeltmek için küçük bir kızı oyununa alet etti.

20.06.2018-19:20 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-19:49)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı olan Muharrem İnce, seçim çalışmalarına mitinglerle devam ederken sahneye gelen bir küçük çocuğa "Konuşuyoruz burada, in bakalım. Bak canlı yayındayız, gitti bir dakika" diyerek azarlamış ve bu görüntüler büyük tepki çekmişti.

Sosyal medyada yayılan bu görüntünün yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı durumda ne yaptığı koyulmuş ve ‘arasındaki farkı bulun’ diye paylaşılmıştı. İnce, ise bugün o imajı düzeltmeye yönelik bir teşebbüste bulundu.

SAHNEYE ÇOCUK GÖNDERDİLER

Sosyal medyada videonun hızla yayılmasından sonra CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Çorlu mitinginde bu imajı düzeltmek adına bir çalışma yapıldı.

Miting esnasında, gündeme dair açıklamalar yapan Muharrem İnce'nin yanına elinde gül olan küçük bir kız çocuğu gönderildi.

YÜZÜNE BİLE BAKMADI

Ne yaptığının farkında olmayan küçük çocuk, CHP adayı Muharrem İnce'ye 'kendisine söylendiği gibi' çiçeği verip arkasını dönerek sahneden ayrılmak istedi.

Bu esnada küçük kızın sahneden ayrılmamasını isteyen Muharrem İnce, tüm uğraşlarına rağmen küçük kızı yanında tutamadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal