Muğla'da Polisten İlginç Fuhuş Operasyonu

Muğla'da "Eniştem ablama zorla fuhuş yaptırıyor" ihbarı ile harekete geçen polisler 23 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonlarda aralarında yabancı uyrukluların da olduğu çok sayıda kadın kurtarıldı. Operasyon sırasında fuhuş yapan kadınları polis çatıda buldu.

15.06.2018-12:40 - (Son Güncelleme: 15.06.2018-12:45)

Muğla'da polis, internet üstünden yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları öne sürülen şahısları teknik takibe aldı. 3 ay devam eden takiplerin sonrasında gelen "Eniştem ablama zorla fuhuş yaptırıyor" ihbarı ardından düğmeye basan polis 9'u yabancı uyruklu 16 kadını kurtardı. Polis operasyon esnasında fuhuş yapan kadınları çatıda buldu.

23 NOKTAYA OPERASYON

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği birimleri, internet üstünden yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları öne sürülen şahısları takibe aldı. Asayiş Büro birimleri 20 ekip, 120 personel ile Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde 23 yere eş zamanlı baskın yaptı.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polisler üç aylık teknik ve fiziki takip çalışmasının sonrasında ve bir kadının 'Eniştem ablama zorla fuhuş yaptırıyor' ihbarı ardından operasyon için kolları sıvadı. Fethiye ve Köyceğiz'deki 23 yere eş zamanlı şafak operasyonu yapan birimler, K,G, M.B, E.G, C.G, O.U, M.K, Y.Ç, İ.Y, S.T, M.A, F.A, R.A, D.B, M.Y, M.G, C.E.A, U.S, G.K, A.K, N.A, Y.Ö, Y.E, A.Ç, C.Ö, M.H.G.A, M.G, G.Ç yabancı uyruklu C.R ve M.S kişi fuhuşa aracılık ve yer temini yaptıkları suçlaması ile gözaltına aldı.

ZORLA FUHUŞ YAPTIRIYORLARDI

Baskında zorla fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 9'u yabancı uyruklu 16 kadın kurtarılırken, birimlerin evlerde gerçekleştirdiği aramada 3 pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu hap yakalandı.

TUTUKLANIP CEZA EVİNE KOYULDULAR

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemlerinin sonrasında şüpheliler adliyeye gönderildi. Şüphelilerden K,G, E.G, C.G, O.U, M.K, Y.Ç, İ.Y, S.T, M.A, F.A, R.A, D.B, M.Y, M.G, C.E.A, G.K,, C.Ö, M.H.G.A, M.G, G.Ç yabancı uyruklu C.R ve M.S fuhuşa aracılık ve yer temini yaptıkları suçlaması ile tutuklanarak Seydikemer Eşen T Tipi kapalı ceza evine sevk edildi.

M.B, U.S, A.K, N.A, Y.Ö, Y.E ve A.Ç adli kontrol koşulu ile serbest kalırken, 4 kişi de emniyetteki ifadesinin sonrasında serbest kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal