Suruç'taki Saldırı ile İlgili Başsavcıdan İlk Açıklama

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde esnaf ziyareti yapan AK Partililere yönelik saldırıda 3 kişi hayatını kaybetmiş 9 kişi de yaralanmıştı. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan yaptığı açıklamada 3 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldığını söyledi.

15.06.2018-12:09 - (Son Güncelleme: 15.06.2018-12:20)

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Partililere dönük silahlı saldırı neticesinde meydana gelen olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Olayla alakalı Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan açıklamalar yaptı.

Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, "Suruç'ta meydana gelen saldırıda şu an itibarıyla olayın tüm detayları net olmadığı için gözaltına alınan bulunmuyor ancak 3 kişiyle alakalı yakalama emrimiz var. Olayla alakalı 3 savcı vazifelendirildi." ifadelerini kullandı.

"BİR KİŞİ HASTANEDE HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ"

Doğan, Anadolu Ajansu muhabirine yaptığı konuşmada, dün öldüğü tespit edilen bir kişinin hastanede yapılan müdahale ile hayata döndürüldüğünü söyleyerek, saldırıda 3 kişinin yaşamını yitirdiğini, yaralı sayısının ise 9 olduğunu açıkladı.

3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Geniş çaplı soruşturmanın devam ettiğini sözlerine ekleyen Doğan, "Meydana gelen olayın büyüklüğü, vahameti ve terör boyutunun olup olmadığını incelemek için Şanlıurfa merkezden 3 cumhuriyet savcısını daha ilave olarak vazifelendirdik. Suruç'taki savcılarımızın dışında." dedi.

"3 KİŞİ İÇİN YAKALAMA KARARI VAR"

Sadi Doğan, "Merkezden gönderilen arkadaşlar gece incelemelerini gerçekleştirdi, tüm kanıtlara el koydular ve detaylı bir biçimde meydana gelen olayı incelemeye başladılar. Şu an itibarıyla olayın bütün detayları net olmadığı için gözaltına alınan yok fakat 3 kişiyle alakalı yakalama emrimiz var." ifadelerini kullandı.

3 KİŞİ ÖLMÜŞ 9 KİŞİ YARALANMIŞTI

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ında içinde olduğu gruba dönük silahlı saldırı neticesinde meydana gelen olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş 9 kişi yaralanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal