Mücahit Bildirici: Vatandaşlar Otobüslerde Sıkıntı Çekiyor

Genç siyasetçi Mücahit Bildirici İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seferlere yönelik kararını değerlendirdi ve "Belediyeciliği bilen insanlar olarak dedik ki, pandemi sürecinde kar etmeyi bırak, zarar etmeyi göze alacaksın, bu vagon ve otobüs sefer sayılarını azaltmayacaksın." dedi.

12.05.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-15:41)

Erdal Şimşek'in bu haftaki konuğu genç siyasetçi Mücahit Birinci oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ekrem İmamoğlu başkanlığına geçtikten sonraki süreçteki yetersizliklerini ortaya koyan Birinci, İBB Başkanı İmamoğlu'nun kedisi hakkında açtığı haksız suç duyurusuna değindi. 

"GARAJLARDA OTOBÜSLER YATIYOR"

Boğazköy - Bakırköy hattıyla ilgili bir fotoğraf paylaştığını belirten Birinci, "Bu görüntüyü ben yayınladım. Bu görüntüler daha sonra da devam etti. Başkan sefer sayılarını azalttı, bu konuda bir irade sergiledi. Sayın başkan başka bir şey daha yaptı. Tramvay vagonlarını sekizden dörde indirdi. Belediyeciliği bilen insanlar olarak dedik ki, pandemi sürecinde kar etmeyi bırak, zarar etmeyi göze alacaksın, bu vagon ve otobüs sefer sayılarını azaltmayacaksın. Bundan sonraki fotoğrafları hep beraber gördük. Garajlarda otobüsler yatıyor, vatandaşlar otobüslerde belli saatlerde çok sıkıntı çekiyor." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal