MSÜ Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Bu gibi sorular öğrencilerin cevabını en çok aradığı sorulardan. Sizler için bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

21.06.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-10:17) MSÜ Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı msb.gov.tr’de 2018 MSÜ tercih sınav sonuçlarını sorgulama ekranı! Milyonlarca öğrencinin merak ettiği MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, MSÜ tercih sonuçları saat kaçta açıklanır sorularının cevaplarını haberimizde topladık.

Geçtiğimiz hafta duyurulması düşünülen MSÜ tercih sonuçlarının duyurulmaması üstüne aday öğrencilerin meraklı bekleyişi sürüyor. MSÜ tercih sonuçlarının duyurulacağı tarihi öğrenmek isteyen adaylar, MSB'nin mesle hakkında yaptığı açıklamayı merak ediyor. İşte, 2018 MSÜ tercih sonuçları hususunda merak edilen ayrıntılar haberimizde!

2018 iş takviminde Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), tercih sonuçlarının 11 Haziran'da duyurulacağı açıklanmıştı. Milli Savunma Bakanlığı'nın alt kanadında yer alan Milli Savunma Üniversitesi'nin bünyesinde eğitim görmek isteyen insanların incelediği MSÜ sınav sonuçları, araştırılan meseleler içinde yer almayı sürdürüyor. Sonuçların vaziyetine göre Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri kapsamında vazife alacak olan öğrenciler, Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklanmasına kilitlendi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayla beraber MSÜ tercih sonuçları için adayların beklentisi farklılaştı.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM’nin planlı sınav takviminde değişiklik yapılması sebebi ile 2018 senesi Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2’nci Seçim Aşamalarına davetler 21 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Gerçekleştirilecek olan duyuruda okul türlerine göre MSÜ-2018 sınavı çağrı yapılan en az aday puanları (MSÜ-SAY, MSÜ-EA, MSÜ-SÖZ) duyurulacaktır. 2’nci Seçim Aşamaları 02 Temmuz – 10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kara Harp Okulu Komutanlığı/ANKARA’da yapılacaktır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal