Mısır'da Sisi Yanlısı TV Kanalı Fetullah Gülen ile Röportaj Yaptı

Mısır’da Sisi yanlısı yayın yapan TEN TV, Pensilvanya’da FETÖ lideri Fetullah Gülen ile röportaj gerçekleştirdi.

01.10.2019-14:49 - (Son Güncelleme: 01.10.2019-15:07)

Mısır’da Sisi yanlısı yayın yapan TEN TV, Pensilvanya’da FETÖ lideri Fetullah Gülen ile röportaj gerçekleştirdi.

FETÖ lideri Fetullah Gülen ile görüşmeyi yapan TEN TV, Fetullah  Gülen’in, Amerikan ‎istihbaratının himayesinde olduğunu, sıkı güvenlik tedbirleri altında söyleşi gerçekleştirdiğini aktardı.

New York’ta düzenlenen 74. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantısına katılan Sisi’nin beraberinde götürdüğü Nashaat Al-Dihi, Pensilvanya’da FETÖ elebaşının malikanesinde bulundu. Burada örgüt lideri Gülen ile görüşme yapan Dihi, örgütün propaganda çalışmalarına destek verdi.

FETULLAH GÜLEN “RUHANİ BİR ŞAHSİYET” OLARAK NİTELENDİRİLDİ

Örgüt elebaşı Gülen’den övgü dolu sözlerle bahseden Nashaat Al-Dhi’nin gazeteci kimliği altında Mısır istihbaratı için çalıştığı iddia ediliyor. Bunun yanı sıra üst düzey FETÖ’cülerle irtibatlı olduğu da kaydedilen Dhi’nin, FETÖ’nün Mısır’daki faaliyetlerine destek olduğu dile getiriliyor.

Bahsi geçen toplantının detaylarını yine TEN TV ekranlarında anlatan basın mensubu görevli, Gülen ile Amerikan ‎istihbaratının himayesinde söyleşi gerçekleştirildiğini belirtti.

Yine aynı haber içinde El Dihi, Gülen’in darbeyle göreve gelen Sisi için “Muhlis ve halkının çıkarına ‎çalışan biri” şeklinde övgüler sunduğu ve Sisi’ye dua ettiğini de açıkladı. Ayrıca TEN TV, Fetullah Gülen’i, “ruhani bir şahsiyet” olarak nitelendirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal